19/06/2024

VIDEO Κατάσχεση στο Υδροθεραπευτήριο. Δηλώσεις Παύλου, Πετρίτση, Δέδε, Καραβούλη. Συμπεράσματα

6

VIDEO Κατάσχεση στο Υδροθεραπευτήριο. Δηλώσεις Παύλου, Πετρίτση, Δέδε, Καραβούλη. Συμπεράσματα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΣήμερα ζήσαμε μια ιστορική ημέρα για το Λουτράκι, ο εργολάβος προέβη σε κατάσχεση της κινητής περιουσίας και έτσι κάμερες κατέγραψαν τη μεταφορά αντικειμένων (έπιπλα, υπολογιστές κτλ). Υποψήφιοι λουόμενοι δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν λόγω της κατάσχεσης και έκπληκτοι παρακολουθούσαν ένα πρωτόγνωρο για τα μάτια τους θέαμα. 2 χαρακτηριστικά παραδείγματα ήταν επισκέπτες από την Αφρική που προσπαθούσαν να μπουν στον ελληνικό τρόπο σκέψης και να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συμβαίνει. Συγκεκριμένα παραπονέθηκαν ότι έχουν έρθει και την Τρίτη και βρήκαν το Υδροθεραπευτήριο κλειστό, ενώ τώρα πάλι δεν μπορούν να επισκεφθούν το Υδροθεραπευτήριο. Το άλλο παράδειγμα, μια γιαγιά που ήρθε για να κάνει τη λούση για λόγους υγείας και έφυγε όπως ήρθε.

[youtube=http://youtu.be/LNoMgCrzuj8]

Το περιστατικό της σημερινής ημέρας έχει σαφώς πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό χαρακτήρα.

Για το πολιτικό τοποθετήθηκαν αρχηγοί παρατάξεων κκ Π. Παύλου και Γ. Πετρίτσης, οπότε δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Ο κ Δήμαρχος αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, ενώ ο κ Γκιώνης δεν ήταν παρών λόγω της απουσίας του στο εξωτερικό.

Ακολουθούν τα video

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=L0WEywzvXBE]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=g7_SvX4C7tg]

Στο ίδιο έργο θεατές με πρωταγωνιστές απόντες”, χαρακτηριστική φράση του Αντιδημάρχου Γ. Δέδε

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=KBLPsprfpSQ]

Ο κ Σπύρος Καραβούλης, εξέφρασε την άποψη που συμμερίζονται οι επιχειρηματίες που εμπλέκονται στον τουρισμό. Μίλησε για ζημία μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=lOe9PHak2bc]

Από κοινωνικής απόψεως είναι ένα περιστατικό που έρχεται να προστεθεί στο κλείσιμο του εργοστασίου εμφιάλωσης και να ενισχύσει τις ανησυχίες των εργαζομένων αλλά και των κατοίκων που άμεσα ή έμμεσα επηρεάζονταν από τη λειτουργία του Υδροθεραπευτηρίου. Όσο για το γόητρο της πόλης μας, είναι προφανές ότι πλήττεται και ειδικά μια ανάσα πριν από το Ράλυ Ακρόπολις.

Αυτό ήθελε να πετύχει ο εργολάβος και αυτό πέτυχε. Δεν είναι κανένας άμοιρος ευθυνών και δεν υπάρχει λόγος με πένθιμο ύφος να μιλάμε για μια κατάσταση που έχει μπει στις ράγες και απλώς προχωράει. Η σημερινή κατάσχεση ήταν απλώς μια θεατρική οπτικοποίηση, η ουσία δεν είναι τόσο απλή και τα συμπεράσματα επίσης.

Ο μόνος πολιτικός άνδρας που δεν υπερέβαλλε τα γεγονότα κατά την άποψή μας ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ Γ. Γλυκοφρύδης που αναφέρθηκε στην κατάσταση με ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Είπε ότι όποιος γνωρίζει τα πράγματα περίμενε αυτή την εξέλιξη και δεν θεωρεί ότι είναι ένα περιστατικό το οποίο έχει μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που έχει.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “VIDEO Κατάσχεση στο Υδροθεραπευτήριο. Δηλώσεις Παύλου, Πετρίτση, Δέδε, Καραβούλη. Συμπεράσματα

  1. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ. Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ

  2. Ο Λογοθέτης γιατί δεν μιλάει τι φοβάται;

  3. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ? ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ? 50 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ !!!

  4. Να ευχαριστείς τα ΜΜΕ που ήταν εκεί για να διαφημίσουν το ρεζίλι μας

  5. Γιώργο Δέδε οι πρωταγωνιστές δεν έλειπαν . Ήσασταν όλοι εκεί , εσείς είσαστε ανίκανοι να διαχειριστείτε το SPA Και ιδιαίτερα ο Λογοθέτης και οι ανίκανοι παρατρεχάμενοι του Ειδικοί Σύμβουλοι , Επικοινωνιολόγοι , Μυστικοσύμβουλοι κλπ

  6. Ο σχολιασμός σας για την ψυχραιμία Αντιδ. ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗ Γ.δεν σας εβαλε στον πειρασμό να τον ρωτήσετε ”τί έκανε ο ίδιος για να μη φθάσει η κατάσταση του ΣΠΑ στις κατασχέσεις, τόσο ως μέλος λίγων μηνών της εταιρείας , αλλά κυρίως ως Αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου, όπου μονίμως ήταν αρνητικός με γεναία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας”. Βέβαια η θέση του αυτή ήταν και είναι σε ευθεία αντίθεση με τη θέση του ”νέου του πολιτικού αρχηγού-μετά το πέρας της νυν δημοτικής περιόδου-”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *