29/05/2024

[VIDEO] Διαξιφισμοί Δημ. Συμβούλιο !!! Φυλλάδιο LTO Καραβούλης, Νικολάου vs Γ. Μαρίνης, Ράτης vs Μουζάκης

0

Διαξιφισμοί !!! Φυλλάδιο LTO Καραβούλης, Νικολάου vs Γ. Μαρίνης, Ράτης vs Μουζάκης

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο συζητήθηκαν και θέματα προ ημερησίας διάταξης. Ένα από αυτά ήταν το διαφημιστικό φυλλάδιο που εξέδωσε ο LTO σε μια προσπάθεια προβολής των αξιοθέατων του Δήμου μας στους επισκέπτες του Rally Acropolis. Το θέμα που έθιξε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Ψυχογιός ήταν το γνωστό παράπονο των Αγίων Θεοδώρων για ελλειπή προβολή. Ο κ Ψυχογιός παραπονέθηκε ότι οι Αγ. Θεόδωροι δεν προβλήθηκαν στο συγκεκριμένο φυλλάδιο όσο θα έπρεπε, ενώ το Λουτράκι προβλήθηκε δυσανάλογα περισσότερο. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Σπύρος Νικολάου, ως γνήσιος Αγιοθεωδορίτης, δε θα μπορούσε να μείνει έξω από αυτό. Και εκείνος εξέφρασε παράπονο για παραγκωνισμό του χωριού του και μάλιστα θυμήθηκε και ένα παλαιότερο περιστατικό όπου στάθηκε αντίθετος στη χρηματοδότηση ενός εντύπου όπου ειχαν πολύ μικρή παρουσία οι Αγ. Θεόδωροι. Ο κ Πέρας  παρατήρησε ότι και τα Ίσθμια και το Καλαμάκι δεν παρουσιάστηκαν στο συγκεκριμένο φυλλάδιο.  Στο επόμενο έντυπο όλα θα διορθωθούν σύμφωνα με τον Πρόεδρο του LTO κ Σπύρο Καραβούλη ο οποίος ενημερώθηκε για τις τοποθετήσεις και έσπευσε στην αίθουσα του ΔΣ για να εκφράσει τη δική του άποψη επάνω στο θέμα. Συνοπτικά να πούμε ότι ο κ Καραβούλης έιπε πως το συγκεκριμένο έντυπο είναι μια πρώτη προσπάθεια, χωρίς υποστήριξη σε θέμα υλικού από τους Αγ. Θεοδώρους επειδή εκεί δεν υπάρχει κάποιος φορέας που μπορεί να προσφέρει πληροφορίες, συνεπώς δικαιολογούνται οι παραλήψεις. Επίσης έκρινε ότι δεν είναι παραγωγικό να συζητιέται δημοσίως αυτό το θέμα, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει μια συνεννόηση χωρίς να δίνεται τόσο μεγάλη διάσταση. Τέλος ενημέρωσε ότι ετοιμάζεται ήδη ένα άλλο φυλλάδιο. Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε στο VIDEO που ακολουθεί. Να σημειώσουμε εδώ ότι το φυλλάδιο ήταν αυτοχρηματοδοτούμενο, οι επιχειρηματίες που συμμετείχαν δεν εξέφρασαν παράπονο. Επίσης εδώ πρέπει να συμπληρώσουμε ότι και ο κ Δήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος δεν είχε καμμία σχέση με το συγκεκριμένο φυλλάδιο.  Βέβαια η έκδοσή του έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου. Οπότε ένας έλεγχος θα μπορούσε να είχε γίνει. Αν δεν υπήρχαν τέτοια παράπονα ο Δήμος θα ήταν υπερήφανος για την έκδοση του εντύπου, ενώ τώρα κλασσικά παρατηρούμε αποποίηση ευθυνών.

Κάτι άλλο που έχει ενδιαφέρον είναι η αυστηρή (ευέξαπτη) συμπεριφορά του κ Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου. ΈΚΡΗΞΗ εκενευρισμου προκάλεσε με την παρέμβασή του ο κ Γ. Μαρίνης που για να είμαστε ειλικρινείς ούτε που ακούστηκε. Ο κ Νικολάου ίσως σκέφτηκε κάτι που δεν το ξέρουμε, ίσως έχει κάτι που δεν το ξέρουμε, πάντως επιτέθηκε φραστικά και σε έντονους τόνους στον κ Μαρίνη. Οι παρατηρήσεις του είχαν να κάνουν με την κόσμια συμπεριφορά μέσα στην αίθουσα του Συμβουλίου και με την αμφίεση ακόμα ακόμα, του κ Μαρίνη ως παράδειγμα προς αποφυγή. Ο κ Μαρίνης όπως ήταν αναμενόμενο απάντησε. Καταλαβαίνετε για πόσα μποφόρ μιλάμε! Ακόμα και όταν τοποθετήθηκε αργότερα προέτρεψε τον κ Νικολάου να ελέγχει πρώτα τους συμβούλους του που έρχονται και εκείνοι με σορτσάκια και μετά να κάνει παρατηρήσεις στους υπολοίπους.

Ο κ Ράτης επεσήμανε το θέμα του προβληματικού καθαρισμου των Αγ. Θεοδώρων και του χαλασμένου Πυροσβεστικού οχήματος. Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας του απάντησε ότι στα μονόλεπτα που βγαίνει ο κ Ράτης στα ΜΜΕ, θα του απαντήσει με τρίλεπτα. Ζούμε για να τα δούμε! Για την καθαριότητα ισχυρίστηκε ότι γίνεται το ανθρωπίνως δυνατό. Για τα πυροσβεστικά οχήματα ο κ Δήμαρχος είπε ότι χαλάνε και χωρίς να μας ρωτήσουν οπότε δεν υπάρχει ευθύνη που συντηρούνται σε μια κρίσιμη για την πυρόσβεση περίοδο.

Επίσης έγινε λόγος για δημοσιεύματα που προμηνύουν απόλυση εργαζομένων στον Δήμο Λουτρακίου.

Δείτε το VIDEO

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=39HaF6dX19w]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *