24/10/2024

Δημοτικο Συμβουλιο Δημου Λουτρακιου – Αγ. Θεοδωρων 22 12 2011 video και σχολιασμος

1

Δημοτικο Συμβουλιο Δημου Λουτρακιου – Αγ. Θεοδωρων 22 12 2011 video και σχολιασμος

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πολύ χαλαρό, αυτό που λέμε η ώρα του παιδιού, το Δημοτικό Συμβούλιο σε μία σχεδόν άδεια αίθουσα από θέμα ακροατηρίου, αλλά και ακόμα πιο άδεια ανά διαστήματα στα έδρανα των Συμβούλων, που με το ζόρι συμπληρώσαν απαρτία.
Αυτό που μένει είναι η πάντα με καλές προθέσεις προσπάθεια υποστήριξης του εκβιαστικού κεφαλαίου όπως εύστοχα διαπίστωσε η κα Φόρτη, η οποία ξεσπάθωσε μιας και είχε λίγο περισσότερο χρόνο και “χώρο” για να προβάλλει τις θέσεις της. Τελικά η Pepsico – Ηβη έχει μείωση του φόρου εμφιαλώσεως στο 50 % για το 2012 επειδή συγκίνησε το Σώμα η δυσκολία της πολυεθνικής να ανταπεξέλθει, αλλά και η προειδοποίηση – εκβιασμός διατυπωμένη κομψά, ότι κάτω από δύσκολες συνθήκες μπορεί και να κλείσει το εργοστάσιο στο Λουτράκι και να αναζητηθεί νερό σε άλλες περιοχές. Δόξα τω Θεώ, το απέφυγε ο Δήμος μας και έτσι οι εργαζόμενοι θα αμείβονται κανονικά. Αν το καλοσκεφτούμε οι Δημότες πληρώνουν εν μέρει τους εργαζομένους αφού τα ανταποδοτικά τέλη πρέπει να καλύψουν το 50 % που έκοψαν από την εταιρεία. Ο μόνος που μίλησε απολύτως λογικά πάνω στο θέμα ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κος Νικολάου που εξέφρασε το απαράδεκτο του να απειλεί μια πολυεθνική εταιρεία με απολύσεις με στόχο να μη χάσει το προσδοκώμενο όφελος, να ασκεί πιέσεις και να πετυχαίνει απαλλαγές.
Σας είπαμε ότι ξεσπάθωσε η κα Φόρτη τα βαλε με τον κο Πρόεδρο διεκδικώντας το αναφαίρετο δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου. Παρακολουθήσαμε μια σύγκρουση πολιτικών ιδεολογιών.
Οι ασθενείς ομάδες, ως ασθενείς που είναι δεν μπορούν να διεκδικήσουν με το σθένος που έχουν οι ισχυροί, γι’ αυτό και δεν επιτυγχάνονται απαλλαγές στους αδυνάτους.
Επιταγές; Ποιες επιταγές; Σσσσς…….
Τη φιλία μεταξύ των εθνών στο Δήμο μας δε θα τη συσφίξει ο κος Λόης και πολύ στεναχωριόταν γι’ αυτό.
ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΟΠΗ! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ!


Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Δημοτικο Συμβουλιο Δημου Λουτρακιου – Αγ. Θεοδωρων 22 12 2011 video και σχολιασμος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *