28/10/2024

[VIDEO] Τοποθέτηση Δημάρχου: Δήμαρχος σε Κακαβά “Να λειτουργείτε μη χωροφυλακιστικα ” – Γ. Κακαβάς : “Aν πάτε καλά θα σας ψηφίσω κι εγώ”

1

[VIDEO] Τοποθέτηση Δημάρχου: Δήμαρχος σε Κακαβά “Να λειτουργείτε μη χωροφυλακιστικα ” – Γ. Κακαβάς : “Aν πάτε καλά θα σας ψηφίσω κι εγώ”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΟ Δήμαρχος στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε σε όσους ονειρεύονται να τον δουν να παραιτείται με πρώτο και καλύτερο τον κ Κακαβά τον οποίο προέτρεψε να κοιμάται από το ίδιο πλευρό που ονειρεύεται να τον δει να παραιτείται, αλλά εγγύς γαρ ο καιρός και θα το δείξει ο λαός με την ψήφο του. Εκεί ήταν που ακούστηκε η φράση του Γ. Κακαβά που παρεξηγήθηκε ως απρέπεια αν και δεν ήταν. Ο κ Κακαβάς είπε με ειρωνικό ύφος “αν πάτε καλά θα σας ψηφίσω κι εγώ”.

Στη λίστα όσων επιθυμούν την παραίτηση του Δημάρχου και ο κ Δοσσαράς που είχε πει νωρίτερα ότι ο Δήμαρχος απειλεί τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΛ με απόλυση. Ο Δήμαρχος φυσικά αυτό δεν το αναγνώρισε όπως και το θέμα με τις αντλήσεις νερού από 2 γεωτρήσεις (η 1 του Αδερφού του Προέδρου των Πισίων). Αυτό στο οποίο εστίαζε ο Δήμαρχος είναι το πόσιμο νερό που πίνουν στον Σχίνο.

Για τη Σουσάκι Λοτζίστικς η Δημοτική Αρχή έφτασε μέχρι του γραφείο του κ Πρωθυπουργού. (Πως λέμε ως την κόλαση θα φτάσω;). Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο προς το παρόν σαν να μην έγινε τίποτα, μικρή ελπίδα για τη δίκη στις 24 4 2013.

Τον κ Βουλευτή του ακραίου κόμματος να ξέρετε ότι ο κ Δήμαρχος τον άκουσε από ευγένεια, αν και όπως είπε θα ήθελε να του γυρίσει την πλάτη όμως ο θεσμικός του ρόλος δεν του το επέτρεπε. Πάντα με στόχο να μη συζητιέται άλλο το θέμα των γεγονότων, το θέμα συζητιόταν και χθες. Και ο Μίτε αργότερα όλο το έκλεινε και όλο το αναζωπύρωνε και τοποθετήσεις δημοτών έγιναν και καλλιεργήθηκε όσο δεν πάει άλλο, πάντα με στόχο να μη συζητιέται πλέον. Μέχρι και οι Αντιδήμαρχοι Μουζάκης, Κακούρος αποχώρησαν παρακινούμενοι από τον κ. Δόσχορη και η κα Λέζου από πίσω. Βολικό πάντως να αναλώνουν το Δημ. Συμβούλιο σε συζήτηση γύρω από το ξεφτισμένο πλέον θέμα των γεγονότων, αλλιώς θα έπρεπε να δώσουν έστω και συνοπτικά εξηγήσεις για την αντικατάσταση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου και για το θέμα των σκουπιδιών, ενώ έτσι μια χαρά… περνάει η ώρα.
Για το ΙΚΑ ύστερα από πρόταση του κ Ασημακόπουλου θα ληφθούν μέτρα. Δηλαδή τι μπορεί να γίνει τώρα πια που λόγω οικονομικών ζητημάτων συρρικνώνεται το ΙΚΑ; Θα αναλάβει ο Δήμος τα έξοδα; Όχι φυσικά, λογικό είναι, ο ΕΟΠΥΥ έχει άλλες βλέψεις για τους γιατρούς. Πάντως κινήσεις θα γίνουν …. για το θεαθήναι.

[youtube=http://youtu.be/ONTz-nJx4Q8]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “[VIDEO] Τοποθέτηση Δημάρχου: Δήμαρχος σε Κακαβά “Να λειτουργείτε μη χωροφυλακιστικα ” – Γ. Κακαβάς : “Aν πάτε καλά θα σας ψηφίσω κι εγώ”

  1. Afou den ton evrise o proedros, o logothetis ti parexigithike?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *