28/10/2024

Το tvtv ζητάει ΣΥΓΝΩΜΗ από τον κ Γ. Κακαβά, ο οποίος διαψεύδει ότι είπε τη λέξη “μαλ@@ας”

5

Το tvtv ζητάει ΣΥΓΝΩΜΗ από τον κ Γ. Κακαβά, ο οποίος διαψεύδει ότι είπε τη λέξη “μαλ@@ες”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Γιώργος Κακαβάς τέως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου - Αγ. ΘεοδώρωνΤο tvtv αισθάνεται την ανάγκη να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ τα όσα γράφτηκαν σε σχέση με τη διατύπωση του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ Γ. Κακαβά και τη λέξη “μ@@@ς”που φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει .
Ο ίδιος ο κ Κακαβάς σε επικοινωνία μαζί μας τονίζει ότι αυτή η λέξη δεν έχει ειπωθεί ποτέ και για να είμαστε ειλικρινείς όντως δεν ταιριάζει στο λεξιλόγιο που τον  έχουμε δει να χρησιμοποιεί.
Αν και ποτέ πριν δεν έχουμε ανακαλέσει τα γραφόμενά μας, όταν πρόκειται για την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου που κατηγορήθηκε ΑΔΙΚΩΣ για μια εντελώς άκομψη διατύπωση
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΚΛΕΣΟΥΜΕ και να ζητήσουμε ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ , ακριβώς επειδή και εμείς τον εκθέσαμε δημοσίως.

Θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι ο,τι έγινε δεν οφείλεται σε σκοπιμότητα και σε καμία περίπτωση δε θα χρησιμοποιούσαμε εν γνώση μας τέτοια μέσα προκειμένου να ευτελίσουμε τον οποιοδήποτε.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Το tvtv ζητάει ΣΥΓΝΩΜΗ από τον κ Γ. Κακαβά, ο οποίος διαψεύδει ότι είπε τη λέξη “μαλ@@ας”

  1. Πριν την οποιαδήποτε ανάρτηση κύριοι οφείλετε να ελέγχετε σχολαστικά αυτά που γράφετε για να μην χρειάζεται μετά να ζητάτε συγνώμες

  2. Μην το κάνουμε τώρα Μίτε – Γκιώνης, αφού ζητήσαμε συγνώμη και αφού ο κ Κακαβάς την αποδέχθηκε, τα πικρόχολα σχόλια περισσεύουν.

  3. Κυρία του tvtv ;ήσασταν στο δημοτικό συμβούλιο και βιντεοσκοπούσατε από την αρχή μέχρι το τέλος και ούτε καταγράψατε ούτε και ακούσατε τέτοιες φράσεις από τον κ.Κακαβά, ΓΙΑΤΙ λοιπόν κάνατε αυτή την προσβλητική ανάρτηση;;;Μήπως πήρατε άνωθεν εντολή;;;Μήπως σας το επέβαλλαν αναγκαστικά;;;Εγώ θα συνιστούσα στον κ.Κακαβά να ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα σε βάρος σας, για να βγεί η αλήθεια των λόγων που σας οδήγησε να κάνετε, σε βάρος του, αυτή την απαράδεκτη απρέπεια. Σημειωτέον ότι στη συγνώμη μιλάτε ”για άκομψη διατύπωση” και όχι το πρέπον ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ”

  4. Εγώ πάλι θα συνιστούσα αρχικά να συστήνεστε όταν γράφετε τόσο βαριά σχόλια και απευθύνεστε προσωπικά. Επίσης θα πρότεινα να μην είστε τόσο καχύποπτος επειδή κάνετε ακριβώς αυτό για το οποίο με κατηγορείτε και όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται πρέπει να σας ενημερώσω ότι δεν είναι όλοι διεφθαρμένοι και δεν δέχονται όλοι άνωθεν εντολές. Όσο για τη διατύπωση στο άρθρο, εσκεμμένα δεν ανέφερα τη φράση για να μην συνεχίσω να περιγράφω αυτό το οποίο εκθέτει αδίκως όπως γράφω τον κ Κακαβά. Και επειδή βλέπω ότι αποζητάτε διακαώς τη δικαιοσύνη θα πρέπει να σας συμβουλέψω να ξεκινήσετε από το blog που δημοσίευσε πρώτο αυτό το θέμα, έκανε και ξεχωριστό απόσπασμα το οποίο αναπαράχθηκε από πολλά blogs και εκεί δεν ζήτησε κανένας συγνώμη, όπως με αξιοπρέπεια κάναμε εδώ. Επίσης γράψτε σχόλια σε blog που έγραψε κάτι σαν διορθωτικό άρθρο και έβαλε και παραπομπή στο παλιό άρθρο όπου κατηγορεί τον κ Κακαβά (για να συνεχίσει την ανακριβή αναπαργωγή).Ακόμα και κάποιος πολύ κοντινός φίλος του κ Κακαβά έβαλε το θέμα στο blog του χωρίς να προβληματιστεί αν του ταιριάζει ή όχι το συγκεκειμένο λεξιλόγιο, αν και γνωρίζει τον κ Κακαβά καλύτερα από όλους εμάς, εκεί πάλι δε λέτε τίποτα. Μόνο εμείς ζητήσαμε ευθέως συγνώμη. ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΩ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ και κάτι ακόμα…έχετε δει ποτέ να γράφουμε κάτι αρνητικό για τον κ Κακαβά; Σας το λέω εγώ, όχι. Άρα τις κατηγορίες να τις απευθύνετε σε εκείνους που έχουν όντως εμπάθεια.

  5. ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ! ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΚΑΚΑΒΑΣ. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ! ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΝ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *