28/10/2024

[VIDEO]Τα ποσά που θα πληρώνουν δημότες, ετεροδημότες και ομάδες στο Κολυμβητήριο Λουτρακίου

0

ΜικρογραφίαΑργά το βράδυ χθες  τελείωσε η ψηφοφορία για την Έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου και τον Καθορισμό ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου.

Ακούστηκαν απόψεις εκπροσώπων Αθλητικών Συλλόγων (Μπ. Γεωργίου), Εθελοντών δημοτών με προϋπηρεσία στο Κολυμβητήριο (Τ. Ρέππα), επιχειρηματιών δραστηριοποιούμενων στον Τουρισμό (Σπ. Καραβούλη). Ο καθένας με γνώμονα το καλό του τόπου προσπαθούσε να εξασφαλίσει καλύτερους όρους για την κατηγορία που εκπροσωπεί (ο κ Ρέπας παρουσιάστηκε να εκπροσωπεί τα συμφέροντα του κολυμβητηρίου)
Τελικά οι απόψεις ακούστηκαν και θα λέγαμε ότι συνεκτιμήθηκαν αν το πιστεύαμε. Στο τέλος πέρασε η πρόταση του Αντιδημάρχου  Αθλητισμού  Γ. Κακούρου ελαφρώς διαφοροποιημένη με βάση τις παρεμβάσεις του Αρχηγού μείζονος πλειοψηφίας Γ. Γκιώνη και μερικές ακόμα παρατηρήσεις. Οι άλλες προτάσεις που ήταν να συζητηθούν στη συνέχεια, δε συζητήθηκαν επειδή πολύ απλά πέρασε η συγκεκριμένη διαφοροποιημένη. Δείτε το απόσπασμα. Θα επιστρέψουμε στο θέμα αναλυτικά με όλες τις τοποθετήσεις:

[youtube=http://youtu.be/VlS4IOEqaXI]

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *