16/04/2024

7 Σημάδια που δείχνουν ότι έχετε έναν υπέροχο σύζυγο!

0

Happy couple embracing and laughing on the beach

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να είναι παντρεμένη με έναν τέλειο άνδρα σαν αυτούς που βλέπουμε στις ρομαντικές κωμωδίες; Και όμως ο άντρας σας είναι τόσο τέλειος όσο τέλειο τον κάνετε εσείς.

Μπορεί να μην μοιάζει με τον Brad Pitt ή τον George Clooney αλλά υπάρχουν άλλα σημάδια για να καταλάβετε ότι έχετε έναν υπέροχο σύζυγo.
Είναι υπέροχος αν:

Αν σας μιλάει, σας ακούει και προσπαθεί να καταλάβει αυτό που θέλετε να του πείτε.Επικοινωνία είναι όταν έχετε να πείτε και άλλα πράγματα εκτός από τον καιρό και τις διεθνείς εξελίξεις.

Του αρέσει να περνάει χρόνο μαζί σας . Αν απολαμβάνει την συντροφιά σας και κάνει τα πάντα για να είναι μαζί σας.

Σας κάνει να γελάτε και να χαμογελάτε. Όλοι λατρεύουν έναν άντρα με χιούμορ που λέει αστεία και κάνει τους πάντες να χαμογελάνε και να νιώθουν χαρούμενοι.

Θέλει να σας δείξει ότι ξέρει. Αν προσπαθεί να σας διδάξει ότι ξέρει σας μαθαίνει ότι γνωρίζει είναι επειδή νοιάζεται για το καλό σας.

Σας στηρίζει. Είναι εκεί για εσάς είτε είστε χαρούμενη είτε λυπημένη. Σας στηρίζει στις επιτυχίες και στις επικείμενες αποτυχίες , στις αμφιβολίες σας και σας βοηθάει να προχωράτε μπροστά.

Είναι έμπιστος. Ας είμαστε ρεαλιστές η εμπιστοσύνη είναι το παν σε μια σχέση. Αν σας δείχνει εμπιστοσύνη, είναι πιστός σε εσάς είναι ο άνθρωπος που μπορείτε να βασιστείτε πάνω του.

Αναγνωρίζει τα λάθη του. Όλοι κάνουμε λάθη αλλά σημασία έχει να τα παραδεχόμαστε.

Σας προστατεύει και δεν νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του . Ένας γάμος σημαίνει πως πρέπει να νοιαζόμαστε και για τους δύο και όχι για τον εαυτό μας.Ένας σωστός σύζυγος κάνει τα πάντα για να προστατέψει την γυναίκα του και την οικογένειά του.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *