19/06/2024

27χρονη παντρεύτηκε τον 54χρονο πατέρα της κολλητής της και οι τρεις τους είναι πλέον μια ευτυχισμένη οικογένεια

0

Μια 27χρονη γυναίκα από την Αριζόνα, μίλησε για τη μεγάλη διαφορά που έχει με τον 54χρονο σύζυγό της, τον οποίο γνώρισε μέσω της καλύτερής της φίλης – της κόρης του.

Η Taylor Lehman από το Phoenix γνώρισε τον σύζυγό της Kern πριν από πέντε χρόνια, μέσω της κόρης του, της 30χρονης Amanda.

“Οι άνθρωποι μας κοιτάζουν συχνά, αλλά εγώ νομίζω ότι είναι επειδή όταν είμαστε ένα όμορφο ζευγάρι,” είπε η κα Lehman.

Happy families: Taylor's husband Kern, 54 left, is also the father of her best friend Amanda, 30, pictured right with 27-year-old Taylor, pictured center

Η κα Lehman λέει ότι η σχέση της απειλούσε να καταστρέψει την φιλία της με την Amanda.

Ο κ. Phoenix  και η κα Lehman γνωρίστηκαν πριν από πέντε χρόνια και παρόλο που και οι δύο ήταν σε σχέσεις, η έλξη τους ήταν άμεση.

“Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, συνεργαζόμουν με την κόρη του Kern, ήταν η καλύτερη φίλη μου και τότε ήταν παντρεμένος. Εγώ ήμουν επίσης σε μια σχέση,” είπε η κα Lehman.

Mrs Lehman says people compare them to celebrity couple Catherine Zeta Jones and Michael Douglas who also have a significant age gap

“Αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν πολύ όμορφος. Έχω πάντα ένιωθα μια έλξη για τους μεγαλύτερους σε ηλικία άντρες. Νόμιζε ότι ήμουν χαριτωμένη και άρχισα να τον φλερτάρω σε ένα μπαρ.”

“Η Amanda και εγώ ήμασταν φίλες για ένα χρόνο πριν γνωρίσω τον μπαμπά της, έτσι ένιωθα πολλές ενοχές και αισθάνθηκα άσχημα στην αρχή.”

Out and about: The couple are pictured on one of their beloved trips to enjoy nature

“Αλλά με την πάροδο του χρόνου το ξεπέρασα και η Amanda ξέρει ότι πάντα θα είμαι εκεί για ‘κείνη.”

Μιλώντας για τα πρώτα στάδια της σχέσης του ζευγαριού, η κ. Lehman είπε: “Ανακαλύψαμε ότι είχαμε πολλά κοινά, αλλά δεν νομίζω ότι κανείς από εμάς περίμενε να παντρευτούμε. Θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι σαν σπίθα και για τους δυο μας.”

Out of the woods: Mrs Lehman, pictured with her now-husband at their joint bachelor and bachelorette party, says she did not expect their fling to turn into marriage

“Αλλά ταιριάξαμε αμέσως. Τον ερωτεύτηκα για την προσωπικότητά του, είχε πολλά που με τράβηξαν στο χαρακτήρα του.”

“Εκτιμώ την ηλικία του, τη σοφία του αλλά και την ασφάλεια που έχουμε στη σχέση μας.”

Perfect match: The couple from Phoenix, Arizona, met through Mr Lehman's daughter Amanda, and properly hit it off when Mrs Lehman was just 22 years old

“Στην αρχή οι γονείς μου ανησυχούσαν, η μαμά μου πίστευε ότι αυτός ήταν ο μπαμπάς του φίλου μου, αν και ξέρουν ότι πάντα μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι άνδρες.”

Η κ. Lehman, η οποία παντρεύτηκε πέρυσι τον Kern σε μια ρομαντική τελετή στο Κανκούν του Μεξικού, λέει ότι της πήρε λίγο χρόνο για να συνηθίσει τα παράξενα βλέμματα.

“Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά ήμασταν πολύ ανασφαλείς, νιώθαμε ότι όλοι μας κοίταζαν.”

Perfect day: Mr and Mrs Lehman, aged 27 and 54, are pictured at their wedding in 2017

“Η Taylor έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, είναι ζωηρή και έχει μια τεράστια καρδιά. Είναι επίσης η καλύτερη φίλη μου και μ’ εκείνη μπορώ να μιλήσω για οτιδήποτε,” είπε ο κ. Lehman.

“Ούτε εγώ ούτε η Taylor περιμέναμε την εξέλιξη που θα έπαιρνε η σχέση μας.”

Modern make-up: Mrs Lehman, left,  had been close to her now-husband's adult daughter Amanda, pictured right, for a year when she fell for him

“Όταν συνειδητοποίησα που πηγαίναμε, η σκέψη μου ήταν ότι έκανα πολλά για τα παιδιά μου, γι’ αυτό και η επιλογή της συντρόφου μου δεν άφησα να είναι και δική τους επιλογή.”

Strong friendship: Both Mrs Lehman says their friendship initially suffered when she started dating her husband, but that they now all holiday together

Ο κ. Lehman συμβουλεύει τους άλλους που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας στη σχέση τους να αγνοούν τους ανθρώπους που τους κοιτάζουν από προς τα κάτω ή κρίνουν τον έρωτά τους.

Adventures: Mrs Lehman says the couple bonded over their love of travelling and music

“Το ποιος θα είναι δίπλα σας είναι δική σας επιλογή, κανενός άλλου. Ο καθένας να κοιτάει το δικό του σπίτι κι όχι των άλλων.”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *