12/05/2024

2015 LOUTRAKI EASTER SOCCER – BASKETBALL & VOLLEYBALL CUP

0

2015 LOUTRAKI EASTER SOCCER – BASKETBALL & VOLLEYBALL CUP

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1

Αυτό το Πάσχα η καρδιά του αθλητισμού χτυπά στο SPORTCAMP!

Σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων, ομάδες Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Βόλεϊ αναμένεται να πλημμυρίσουν τα γήπεδα του camp και της ευρύτερης περιοχής του Λουτρακίου προκειμένου να συμμετάσχουν στα τουρνουά μπάσκετ, ποδοσφαίρου και βόλεϊ. που θα πραγματοποιηθούν στο SPORTCAMP, από 5 έως 17 Απριλίου.

Μικροί αθλητές από όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν, να διακριθούν και να διασκεδάσουν σε 3 άρτιες διοργανώσεις που θα υλοποιηθούν από την ομάδα του SPORTCAMP, με στόχο να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των παιδιών για αθλητισμό και αναψυχή!

Το μεγαλύτερο και πληρέστερο ιδιωτικό αθλητικό προπονητικό Κέντρο στην Ελλάδα αναπτύσσοντας συνεργασίες με την ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, την TNBA Greece και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) προσφέρει  διαχρονικά αθλητικές διοργανώσεις υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Φέτος, οι επιτυχημένες αυτές συνεργασίες κορυφώνονται με την υλοποίηση τριών διοργανώσεων που θα μείνουν αξέχαστες σε μικρούς και μεγάλους, καθώς οι συμμετοχές σε αυτές έχουν ήδη ξεπεράσει κάθε προσδοκία!

Ημερομηνίες διεξαγωγής τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ: 

  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    Κυριακή, 5 Απριλίου έως Μ. Τρίτη,  7 Απριλίου 2015 για τις ηλικίες  από 9 έως 15 ετών.
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
    Κυριακή, 5 Απριλίου έως Μ. Τρίτη,  7 Απριλίου 2015 για τις ηλικίες από 11 έως 18 ετών.

Ημερομηνίες διεξαγωγής τουρνουά βόλεϊ:

  • Τετάρτη, 15 έως Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 για τις ηλικίες ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ U17 (γεννηθείσες μετά την 1η Ιανουαρίου 1998) και ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ U15 (γεννηθείσες μετά την 1η Ιανουαρίου 2000)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, το πακέτο συμμετοχής

και φιλοξενίας καθώς και πληροφορίες δήλωσης συμμετοχής μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση sportcamp.gr.  ή να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 27440 23999.

Ελεύθερη είσοδος στους λάτρεις των αθλημάτων!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *