12/07/2024

13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδας την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

0

 

lampadidromiaΟ Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων θα συμμετάσχει στη 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που οργανώνει κάθε χρόνο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών  Π.Ο.Σ.Ε.Α. σε συνεργασία με τις κατά τόπους εθελοντικές ομάδες, στην προσπάθειά της να προσελκύσει, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει περισσότερους Εθελοντές Αιμοδότες.

Η Φλόγα της Αγάπης όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται, περνάει από όλες τις πόλεις της Ελλάδας, μέσα από ένα κλίμα γιορτής, για να καταλήξει στο τέλος, στην πόλη όπου φιλοξενεί την Αμφικτιονία.

Σκοπός της είναι:

Να συντονίζει και να συσπειρώνει τα μέλη της αλλά και άλλους φορείς και συλλόγους  στο  πνεύμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Να διέρχεται από όλα τα σημεία της Ελλάδας για να προσκαλέσει όλους τους πολίτες για τη συμμετοχή τους στο πανελλήνιο κίνημα για τον συνάνθρωπο.

Να μεταφέρει άσβεστο το μήνυμα της ανθρωπιάς με την Φλόγα της.

Να γίνει η Εθελοντική προσφορά πίστη και η Εθελοντική Αιμοδοσία συνείδηση.

Να κάνει γνωστό το «δρόμο» προς την Εθελοντική Αιμοδοσία.

Με κεντρικό σύνθημα «Αιμοδοσία: Πράξη Αγάπης»

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ στην 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία την ΤΡΙΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 που η Φλόγα της Αγάπης θα διατρέξει το Λουτράκι με αφετηρία το Αλεξανδρειο Συνεδριακό Κέντρο.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο Δημαρχείο (αρμόδιος υπάλληλος κ. Καρράς Νικόλαος, τηλ. 2744360151/e-mail:nikos.karras@loutraki.gr), το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 17/9/2015.

Αναλυτικό πρόγραμμα Λαμπαδηδρομίας:

Η αφή της Φλόγας θα γίνει στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:00 μ.μ.

Υποδοχή της Φλόγας θα γίνει στο «Θώδειο» στάδιο στις 18:30 περίπου, όπου θα γίνει και η συγκέντρωση των συμμετεχόντων και πολιτών.

Στη συνέχεια η Φλόγα της Αγάπης θα διασχίσει την πόλη του Λουτρακίου και θα τερματίσει στο Δημαρχείο περίπου στις 19:15.

Κέρασμα των συμμετεχόντων και ομιλία για την Εθελοντική Αιμοδοσία ως τις 20:00 μ.μ.

Η συγκέντρωση των λαμπαδηδρόμων θα γίνει στις 17.30 στο Θώδειο Στάδιο, προκειμένου ακολούθως να κατανεμηθούν κατά μήκος της διαδρομής. 

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Με εκτίμηση

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

 

Σακελλαρίου Αναστάσιος

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *