Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Μαλούχος

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον θάνατο του ηθοποιού Βασίλη Μαλούχου.

Το θλιβερό γεγονός γνωστοποίησε η κόρη του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Ζωή Διαμαντοπούλου, μέσω ανάρτησής της στην επίσημη σελίδα του Βασίλη Μαλούχου.
«Αντίο γλυκέ μου πατερούλη…

Εις το επανιδείν αν και θα τα λέμε, πλέον μέσα από τις φωτογραφίες σου, κάθε μέρα και θα γελάμε και θα σχολιάζουμε όπως κάναμε τόσα χρόνια…
Πήγαινε να ξεκουραστείς τώρα και να συναντήσεις επιτέλους και τα αδέρφια μου που σε περιμένουν και αυτά τόσα χρόνια εκεί ψηλά στον ουρανό…
Μην ανησυχείς για μένα… Θα κάνω όσα πράγματα λέγαμε να κάνω και λόγω του κόβιντ, δεν πρόλαβα να κάνω…
Εις το επανιδείν λοιπόν μέχρι να έρθω και εγώ, να ζήσουμε κατά κάποιο τρόπο σαν οικογένεια πάλι, εκεί ψηλά στον ουρανό…
Θα σε ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!»

Μόλις τελείωσε η πρώτη μέρα των εκλογών μας και με λύπη πληροφορήθηκα ότι ένας άξιος, τίμιος, ακούραστος εργάτης του θεάτρου και ταλαιπωρημένος στη ζωή που, πρόσφατα είχε επανεγγραφεί στο ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) μας με σκοπό να τον βοηθήσουμε, έφυγε από τη ζωή. Άφησε το στίγμα του στον ελληνικό κινηματογράφο του 60 με τους αμέτρητους χαρακτηριστικούς του ρόλους. Καλό ταξίδι Βασίλη μου!”, έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Βασίλης Μαλούχος, ήταν Έλληνας ηθοποιός – σκηνοθέτης και σπούδασε στη δραματική σχολή του Δημήτρη Ροντήρη στο Ωδείο Αθηνών.

Ο ηθοποιός είχε χάσει τους δυο γιούς του. Ο πρώτος, ο Μάριος αυτοκτόνησε, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη καθώς πριν τη μοιραία πράξη του είχε τραβήξει βίντεο κατηγορώντας την κοινωνία, ενώ ο Θοδωρής, έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο που είχε με οδηγό ταξί.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.