Όλο το Video από τη συναυλία στο Αλεξάνδρειο του Ίβυκου,της Μικτής Χορωδίας Λουτρακίου και της Φιλαρμονικής Περαχώρας

5

Όλο το Video από τη συναυλία στο Αλεξάνδρειο του Ίβυκου,τηςΜικτής Χορωδίας Λουτρακίου και της Φιλαρμονικής Περαχώρας

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΊβυκοςΔείτε και ακούστε τις εντυπωσιακές ερμηνείες  που σε μια κατάμεστη αίθουσα απήλαυσαν όσοι παρακολούθησαν τη χθεσινή εκδήλωση στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι. Προηγήθηκε ένας έντονα φορτισμένος χαιρετισμός του Προέδρου του συλλόγου κ. Ζόγκα με απόψεις που προβληματίζουν με τη βαρύτητά τους και συνάμα εμπνέουν πατριωτισμό, απαισιοδοξία, μετά αισιοδοξία και υπερηφάνεια. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παπαφωτίου δεν επιθυμούσε να εμπλακεί σε πολιτικές αντιπαραθέσεις για να μην κάνει πολιτική και επιλέγοντας να μην απαντήσει έκανε πολιτική .

Το τμήμα Παραδοσιακών χορών του Ίβυκου και το τμήμα μπαλέτου του Ίβυκου μας ταξίδεψαν με εντυπωσιακές χορογραφίες -παραδοσιακές, κλασσικές και μοντέρνες – σε ερμηνείες που πραγματικά υπήρξαν αναπάντεχα εντυπωσιακές. Υπέροχες μουσικές στιγμές μας χάρισε η Μικτή Χορωδία Λουτρακίου και η Φιλαρμονική Περαχώρας που μας μετέφερε σε ένα κλίμα ορχηστρικά χριστουγεννιάτικο με ενδιαφέρουσα πλέξη μουσικών θεμάτων και με απολαυστική απόδοση. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μόνο για μας αυτές τις ωραίες εικόνες και τους όμορφους ήχους, απολαύστε τους….

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Zir_LMy7Esg]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mO9IBp6YQlU]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1HEkkGHF-XM]

Δηλώσεις συντελεστών:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4U3jF5P4ctA]

Πηγή: loutrakitv.gr

1488919_386566464812598_1745527238_n

 

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Όλο το Video από τη συναυλία στο Αλεξάνδρειο του Ίβυκου,της Μικτής Χορωδίας Λουτρακίου και της Φιλαρμονικής Περαχώρας

  1. η ξανθια η γλαστρα στο βιντεο 4 με το μικροφωνο στο χερι τι ειναι τραγουδιστρια?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *