20/04/2024

Όλο το Λουτράκι απόψε απολαμβάνει το ίδιο φαγητό, αλλά και τελείως διαφορετικό! Απολαμβάνει Pizza από το IL Gusto που κάνει Delivery την απόλαυση!

0
Άπειρες οι γευστικές επιλογές που γέμισαν τα τραπέζια μας αυτές τις μέρες. Χορταστικό φαγητό που δεν μπορείς να αντισταθείς, υπέροχα γλυκά κάθε είδους και φυσικά άφθονο ποτό. Θα έλεγε κανείς ότι δεν χωράει τίποτα πια και δεν υπάρχει κάτι που να θέλαμε να φάμε, κορεσμένοι από τα πάντα και χορτασμένοι …. Ναι, αλλά πάντα υπάρχει χώρος για μια υπέροχη καλοψημένη, λαχταριστή πίτσα με το λιωμένο τυρί να κάνει αυτές τις απερίγραπτα νόστιμες «κλωστές» με την αρωματική σάλτσα να ξετρελαίνει τον ουρανίσκο με το πικάντικο σαλάμι να συμπληρώνει την πανδαισία που λέγεται πίτσα!
Όποια  πίτσα και να παραγγείλετε παραμένει πίτσα, δεν είναι όμως ίδια καθότι οι αμέτρητοι συνδυασμοί κάνουν την κάθε πίτσα διαφορετική. Το μόνο δίλημμα είναι ποια από όλες να επιλέξετε! Μελετήστε με την ησυχία σας τον κατάλογο του Il Gusto και επιλέξτε το μέγεθος που εκφράζει την παρέα σας. Κι αν δεν συμφωνείτε παραγγείλτε πολλές και διαφορετικές έτσι για ποικιλία, εξάλλου η πίτσα είναι το μόνο φαγητό που τρώγεται και κρύο και ζεστό και για βραδινό και για πρωινό και για μεσημεριανό, οπότε και να περισσέψει … δεν θα περισσέψει ούτε κομματάκι!

IL Gusto

Ελευθερίου Βενιζέλου 45  Λουτράκι
Delivery από τις 12:30 έως αργά το βράδυ 27440-22751 
facebook
Instagram

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *