28/04/2024

Όλοι ήταν παρόντες στην κοπή πίτας του Ποσειδώνα Λουτρακίου [Photos]

0

Ο Αθλητικός Όμιλος ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2024 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος», την τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Ταυτόχρονα, απονεμήθηκαν βραβεία σε αθλήτριες και αθλητές των τμημάτων του για την ηθική τους ανωτερότητα και τον αγώνα που επέδειξαν την προηγούμενη χρονιά.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων Γεώργιος Γκιώνης, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου Αθηνά Κόρκα – Κώνστα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Γεώργιος Πετρίτσης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Αναστάσιος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος Αθανάσιος Μουζάκης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αθλητισμού Αθανάσιος Παπαθανασίου, η Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαρία Πρωτοπαππά, το Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου με το συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Αργύρης Μέξιας, το Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου με το συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Σωτήρης Κουφογιάννης, ο Επικεφαλής Συνδυασμού «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» στο Δημοτικό Συμβούλιο Κωνσταντίνος Ζερβός, καθώς και πλήθος γονέων, μελών, αθλητριών και αθλητών του συλλόγου.
Φυσικά, όλο το ΔΣ του συλλόγου συμμετείχε στην τελετή κοπής της πίτας, με τον πρόεδρο ΔΣακελλάρη να εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο σύλλογο, οδηγώντας τα στα αθλητικά πεδία, ευχόμενος παράλληλα μια καλή, δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες

.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *