Μία εικόνα που προκαλεί οργή κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Νοσηλευτές στον Ωρωπό βρέχουν με λάστιχο σε πυλωτή πολυκατοικίας μία 70χρονη ασθενή, με τον δήμαρχο να καλεί κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το συμβάν και να κάνει λόγο για ντροπή.

Στη φωτογραφία φαίνονται οι δύο νοσηλευτές να πλένουν την ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, ολόγυμνη και ξαπλωμένη στην πυλωτή. Στα social media αναφέρεται ότι οι δύο νοσηλευτές δεν ήθελαν να λερώσουν το ασθενοφόρο του δήμου και έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτή την απάνθρωπη πράξη.

Το περιστατικό προκάλεσε και την αντίδραση του δημάρχου Ωρωπού, Γιώργου Γιασημάκη, ο οποίος στην ανάρτησή του στο Facebook γράφει: «Ενημερώθηκα πριν από λίγο για το θλιβερό συμβάν με την άτυχη συνδημότη μας, την οποία πλένει γυμνή στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας, πλήρωμα του Δημοτικού ασθενοφόρου το οποίο ανήκει στην εταιρεία με την οποία έχει σύμβαση ο δήμος. Ως άνθρωπος καταδικάζω απερίφραστα το απαράδεκτο συμβάν και αισθάνομαι αποτροπιασμό και ντροπή.

Ως Δήμαρχος έχω δώσει ήδη εντολή για κατεπείγουσα Ε.Δ.Ε που θα ερευνήσει και θα καταλογίσει ευθύνες όπου υπάρχουν.

Επίσης επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και του ζήτησα να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο πλήρωμα από το δημοτικό ασθενοφόρο. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου, ότι τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται δεν θα μείνουν ατιμώρητες».