17/05/2024

Χωρίς απαρτία το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου. Απούσα η μειοψηφία και κάποιοι της πλειοψηφίας

0

Χωρίς απαρτία το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου. Απούσα η μειοψηφία και κάποιοι της πλειοψηφίας

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6PKvGVcv_JI&feature=g-upl&context=G2e6efafAUAAAAAAAAAA]
Η πρόσκληση διατυπώθηκε προφορικά από τον πρόεδρο Γ. Κακαβά, διατυπώθηκε και σε γραπτή μορφή. Τελικά η αντιμετώπισή της από το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ενδιαφέρουσα. Θύμιζε αντιμετώπιση πρόσκλησης σε βαφτίσια που άμα θες πας άμα θες δεν πας. Αν είσαι ευγενικός βέβαια ενημερώνεις προηγουμένως όπως έκαναν εκπρόσωποι της μειοψηφίας. Αποτέλεσμα; Δεν είχε απαρτία και η συνεδρίαση σε συνέχεια της χθεσινής διακοπείσας παρέμεινε σε αυτή τη μορφή – διακοπείσα. Η μειοψηφία προφανώς άκουσε τα όσα άκουσε, είπε τα όσα είχε να πει, αλλά τελικά δε χρειάστηκε να κουράσει περεταίρω τον κο Δήμαρχο. Τι να απαντάει τώρα;
Ερώτηση: Ο κος Δ. Δέδες πότε θα μιλήσει; Γι’ αυτό η ζωή μας διδάσκει ότι η καλύτερη στιγμή είναι τώρα.
Ηθικό δίδαγμα: Σου δίνουν το λόγο, άρπαξε την ευκαιρία ή διεκδίκησέ τη με σθένος, όπως ο Γ. Μπάκος. Δεν ξέρεις αν αύριο θα σε ακούσουν πιο προσεκτικά γιατί μπορεί και να μην έρθουν καθόλου όπως και έγινε.

“Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 1η Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6:00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη Απόφασης, σε συνέχεια της από 31-1-2012 διακοπείσας συνεδρίασης, στο κατωτέρω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1.Εξέταση αιτήματος δέκα (10) δημοτικών συμβούλων για “συζήτηση και λήψη Απόφασης επί της ακολουθητέας πολιτικής του Δημάρχου – προέδρου και μελών της πλειοψηφίας της Δημοτικής επιχείρησης «ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.»”.

 

 

 

Κοινοποίηση:                                                   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

Ανάρτηση στην ιστοσελίδα

του Δήμου

 

ΚΑΚΑΒΑΣ Γεώργιος

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *