03/05/2024

Χτύπησε γριούλα στην Κορινθία για να τη ληστέψει στο σπίτι της

0

Χτύπησε γριούλα στην Κορινθία για να τη ληστέψει στο σπίτι της

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ο άγνωστος κακοποιός εισέβαλε ξημερώματα στο σπίτι στην περιοχή της Ευαγγελίστριας και ξύπνησε απότομα την μοναχική ηλικιωμένη, που δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου παρέμεινε για νοσηλεία μια ηλικιωμένη γυναίκα που μεταφέρθηκε τραυματισμένη μετά την εισβολή άγνωστου κακοποιού στο σπίτι της. Ο δράστης δεν δίστασε να χτυπήσει την άτυχη γυναίκα για να αρπάξει ένα μικρό χρηματικό ποσό.

Ο άγνωστος κακοποιός εισέβαλε ξημερώματα στο σπίτι στην περιοχή της Ευαγγελίστριας Κορινθίας και ξύπνησε απότομα την μοναχική ηλικιωμένη, που δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση. Ωστόσο, εκείνος τη χτύπησε άγρια στο κεφάλι και την άφησε λιπόθυμη πάνω στο κρεβάτι της για να ερευνήσει με την ησυχία του το σπίτι!

Ο ληστής έκανε άνω- κάτω όλα τα δωμάτια, αλλά δεν βρήκε παρά μόνο 105 ευρώ που φύλαγε η ηλικιωμένη, τα άρπαξε και τράπηκε σε φυγή. Όταν το θύμα συνήλθε, βρισκόταν πια μακριά. Η τραυματισμένη γυναίκα κάλεσε ασθενοφόρο που την παρέλαβε και ενημέρωσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας αναζητούν τα ίχνη του δράστη.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *