06/05/2024

Χρηματοδοτήσεις ΜμΕ από Εθνικούς πόρους  -Εθνικά και Περιφερειακά προγράμματα

0

 Συνεχίζονται τα επιχειρηματικά σεμινάρια του 1ου Κύκλου στην Πάτρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 17/04/2019 το 5ο σεμινάριο του πρώτου κύκλου Επιχειρηματικών Σεμιναρίων που διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas. 

To σεμινάριο είχε τίτλο «Χρηματοδοτήσεις ΜμΕ από Εθνικούς πόρους – Εθνικά και Περιφερειακά προγράμματα» ενώ αντικείμενο της διάλεξης αποτέλεσαν η χρηματοδότηση μέσα από τα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά και επενδυτικά ταμεία (ΕΔΕΤ), η κατανομή πόρων σε στόχους και ταμεία, ο ρόλος των αρμόδιων διαχειριστικών αρχών. Επίσης, παρουσιάστηκαν τα τομεακά και περιφερειακά επιχειρησιακά προγράμματα, καθώς και οι διαθέσιμοι χρηματοδοτικοί πόροι με τους οποίους μια επιχείρηση μπορεί να δικτυωθεί με άλλες επιχειρήσεις και φορείς,  στο πλαίσιο των  εθνικών και περιφερειακών  προγραμμάτων. 

Στόχος όλων των σεμιναρίων του 1ου κύκλου είναι η ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από την ανάδειξη ευκαιριών χρηματοδότησης, εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ομιλητές των σεμιναρίων είναι εξειδικευμένα στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρηματικών και εργοδοτικών φορέων και διεξάγονται ανά 15  μέρες  στα γραφεία του ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ., Η  γνώμη και οι ανάγκες των συμμετεχόντων λαμβάνονται υπόψη για τη διαμόρφωση της θεματολογίας του επόμενου σεμιναριακού κύκλου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2610620815 (κ. Κυριαζή, κ. Παναγοπούλου)

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *