24/09/2024

Χάθηκαν έσοδα για τον Δήμο από το Πανηγύρι. Μπουλντόζες, κλοπές και μπάχαλο ο φετινός απολογισμός

5

Χάθηκαν έσοδα για τον Δήμο από το Πανηγύρι. Κλοπές, μπουλντόζες και μπάχαλο ο φετινός απολογισμός

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Τώρα που τελείωσε το Πανηγύρι και ο Δήμος μπήκε σε τάξη … για να κάνουμε έναν απολογισμό.

Πρώτα απ’ όλα σαν οργάνωση για τους επισκέπτες:
Οι επισκέπτες δεν ένιωθαν ασφαλείς αφού σημειώθηκαν κλοπές και καυγάδες πράγμα το οποίο σε κάνει να θέλεις να φύγεις από το πανηγύρι το γρηγορότερο. Η ασφάλεια ήταν επιεικώς ελλειπής αφού δεν υπήρχαν περίπολα όπως κάθε χρονιά.

Οι μόνοι άνθρωποι της φύλαξης που συναντήσαμε κάπνιζαν στα σκαλιά της εκκλησίας και η εικόνα τους ήταν απαράδεκτη. Επιπλέον φορούσαν και αλεξίσφαιρα λες και πήγαιναν στον πόλεμο. Εκκλησία φύλαγαν.

Θα μου πείτε ο Δήμος πλήρωνε για να φυλάσσεται μόνο η εκκλησία ; Η εκκλησία δεν έχει λεφτά με τόσα που βγάζει από το πανηγύρι;! Και μιας και μιλάμε για λεφτά ας δούμε τι έβγαλε ο Δήμος από τα χρήματα που πληρώνουν οι έμποροι που στήνουν τους πάγκους τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάθε χρόνο ο Δήμος εισέπραττε 120 με 150 χιλιάδες ευρώ ενώ φέτος περίπου 80 χιλιάδες ευρώ.  Γνωρίζουμε ότι τις προηγούμενες χρονιές η εταιρείες security συνέβαλλαν στην είσπραξη του ενοικίου, φέτος που δεν υπήρχε αυτή η συνδρομή της εταιρείας βλέπουμε ότι χάθηκαν χρήματα για το Δήμο.

Έτσι φέτος ό Δήμος βγήκε ζημιωμένος κατά ένα τρίτο σε σχέση με τα περσινά έξοδα.

Αποκορύφωμα του φετινού Πανηγυριού ήταν η χθεσινοβραδυνή διάλυση των πάγκων μικροπωλητών για την οποία επιστρατεύτηκαν μπουλντόζες που έσπρωχναν τα εμπορεύματα και τους πάγκους λες και οι έμποροι ήταν παράνομοι. Εμείς στο Δήμο Λουτρακίου δεν έχουμε συνηθίσει έτσι. Η απομάκρυνση γινόταν με ευγένεια .

Άντε και του χρόνου να σας φωτίσει η Παναγίτσα, αν είστε ακόμα εδώ….

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Χάθηκαν έσοδα για τον Δήμο από το Πανηγύρι. Μπουλντόζες, κλοπές και μπάχαλο ο φετινός απολογισμός

  1. MIA XARA HTAN TO PANHGYRI MONO KATI KOMPLEXIKOI SAN KI ESAS EIXAN PROVLHMA

  2. ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΠΟΥ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ?ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ?Η ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ…ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙΚΑΙ ΑΣ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ!!!ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ 80000 ΕΥΡΩ?ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!!ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ!!ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΠΑΤΕ..

  3. Αγαπητό Γεράκι βλέπω ότι το πήρατε ζεστά το θέμα. Φυσικά και για να τα γράψαμε έχουμε πληροφορίες ότι έχουν συμβεί, αποφεύγουμε να γράφουμε ανυπόστατα θέματα γι’ αυτό εξάλλου μας διαβάζουν, όσοι μας διαβάζουν, μεταξύ αυτών και εσείς.
    Ποιος μίλησε για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα; Εμείς δεν αναφερθήκαμε καθόλου σε αυτό το θέμα, άρα δεν τους αδικούμε, μάλλον μας μπερδεύετε με κάποια άλλα μέσα τα οποία ασχολήθηκαν εκτενώς με τα παράπονα σε θέματα καθαριότητας.
    Γιατί νομίζετε ότι μας πονάει το να είμαστε αντικειμενικοί δεν το κατάλαβα, όπως και αυτό με τη σημαία, αλλά για να ξέρετε για τη σημαία μάλλον είστε ένας από τους στύλους.
    Θα ήταν χαρά μας να γράφουμε για τα κατορθώματα της Δημοτικής Αρχής Λογοθέτη, γιατί αυτό θα σήμαινε ότι όλα βαίνουν καλώς. Θα μπορούσαμε επίσης να γράφουμε μόνο αυτά που θέλετε να ακούτε για την Δημοτική Αρχή, όπως κάποιοι άλλοι που κρύβονται πίσω από επιστολές αναγνωστών για να γράψουν τα κακώς κείμενα και μετά ευθύς αμέσως επανορθώνουν το ξεστράτισμα με διθυραμβικούς επαίνους.
    Με εκτίμηση
    tvtv

  4. ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΠΑΩ…ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ CD..ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕΚΥΡΙΟΙ..ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ..ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *