24/04/2024

Φήμες για διαζύγιο στον Λευκό Οίκο

0

Φήμες για διαζύγιο στον Λευκό Οίκο

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Δεν είναι η πρώτη φορά που οργιάζουν οι φήμες για επικείμενο διαζύγιο του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ.

Ωστόσο, ο ντόρος που δημιουργήθηκε μετά το «φλερτ» του Μπαράκ Ομπάμα με τη Δανή πρωθυπουργό Χέλε Σμιτ δημιούργησε γόνιμο έδαφος για να αναζωπυρωθούν τα σενάρια για οριστική ρήξη στον γάμο τους και το δημοσίευμα του «National Enquirer» ήρθε για να δέσει το… γλυκό.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Μισέλ έχει ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο και εδώ και αρκετούς μήνες κοιμάται σε ξεχωριστό δωμάτιο, ενώ έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να απομακρύνει τα προσωπικά αντικείμενα του Μπαράκ από την οικογενειακή εστία στο Σικάγο.

Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην οικογένεια του Αμερικανού προέδρου, το ζεύγος παίζει θέατρο δίνοντας την εικόνα προς τα έξω ενός γάμου χωρίς προβλήματα και ενός άκρως ερωτευμένου ζευγαριού μόνο για χάρη των θυγατέρων τους, Σάσα και Μάλια.

Η φημολογία εντείνεται, εξάλλου, όταν επιβεβαιώνεται ότι το ζεύγος κάνει κατά καιρούς χωριστές διακοπές. Αυτήν τη στιγμή, βέβαια, η οικογένεια Ομπάμα βρίσκεται μαζί στη Χαβάη και πραγματοποιεί κοινές εμφανίσεις σε διάφορες εκδηλώσεις.

Σε βιογραφία του Ομπάμα, που είχε κυκλοφορήσει παλαιότερα, αναφερόταν ότι η Μισέλ ήταν ήδη έξαλλη με τον Μπαράκ προτού καν διαβεί το κατώφλι του Λευκού Οίκου και πως ήταν έτοιμη να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Μάλιστα ο Μπαράκ φέρεται να είχε πει σε φίλο του πως η Μισέλ δεν του επιτρέπει να βάλει υποψηφιότητα πριν αποπληρώσει τα χρέη που είχε δημιουργήσει με προηγούμενη αποτυχημένη απόπειρα να εκλεγεί.

Εκανε πίσω…
Οταν ο Μπαράκ εξελέγη στη Γερουσία και αργότερα πλανητάρχης, η Μισέλ έκανε πίσω. Η συνήθεια του προέδρου, όμως, να υποκύπτει στον… ποδόγυρο ακόμη και δημοσίως έκανε έξω φρενών τη Μισέλ, που αποφάσισε να προχωρήσει τις διαδικασίες. Δεν ήταν μόνο η «selfie» και τα γελάκια με τη Χέλε Σμιτ. Στο παρελθόν ο Ομπάμα είχε φλερτάρει και με την πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης Γινγκλούκ Σιναουάτρα, προκαλώντας την οργή της Πρώτης Κυρίας, ενώ λέγεται ότι και η φιλία του προέδρου με την Οπρα Ουίνφρι είχε περάσει από κόσκινο.

Η Μισέλ φέρεται να κάνει αιφνιδιαστικούς ελέγχους στον σύζυγό της και να ενημερώνεται λεπτομερώς για το πρόγραμμα και τις κινήσεις του, ειδικά όταν πρόκειται να συναντήσει άλλες γυναίκες και δη γοητευτικές.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, σύμφωνα με το «National Enquirer», κάνει υπομονή μέχρι τη λήξη της προεδρικής θητείας του Ομπαμα το 2016 και ακολουθεί τη γραμμή της Χίλαρι Κλίντον, η οποία είχε υποστεί τις ερωτικές παρασπονδίες του Μπιλ. Ενδεχομένως η Μισέλ να τρέφει και η ίδια πολιτικές φιλοδοξίες και να θέλει να συντηρήσει τη δημόσια εικόνα της καλής συζύγου που ανέχεται τα καμώματα του άντρα της, όσο τουλάχιστον εκείνος είναι στο επίκεντρο. Στη συνέχεια μπορεί να εξετάσει τις επιλογές της.

Ο Λευκός Οίκος πάντως, που στο παρελθόν είχε διαψεύσει ανάλογα δημοσιεύματα, προς το παρόν τηρεί σιγήν ιχθύος για το τι συμβαίνει.

Πηγή: Ethnos.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *