Τ. Σακελλαρίου Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Λουτρακίου για την έναρξη του Loutraki Festival [Video]

7

“Είναι ένα όνειρο χρόνων που γίνεται πραγματικότητα”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Στιγμιότυπο 2015-06-20, 2.48.11 μ.μ.Το Loutraki Festival κάνει σήμερα την επίσημη έναρξή του με τις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής!

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τι δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων κ. Τ. Σακελλάρίου με αφορμή αυτό το πολιτιστικό γεγονός που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στο Λουτράκι.

Λίγο πριν τη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 10 Ιουνίου στον Ιανό, ο κ. Αντιδήμαρχος μίλησε στο loutrakitv.gr για τους πολύπλευρους στόχους του Loutraki Festival και το χαρακτηρίζει όνειρο χρόνων που γίνεται πραγματικότητα.

Πηγή: loutrakitv.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “Τ. Σακελλαρίου Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Λουτρακίου για την έναρξη του Loutraki Festival [Video]

  1. MONO KOTSERTA ME EISITIRIA KSEREIS NA KANEIS.GIA TA PAIDIA DEN KANEIS TIPOTA .THA MAS PEIS ME TON SAMPANI TI EGINE ? TON PLHRWSATE TOTE ? KAI AN NAI POY EINAI H SYNAYLIA?

  2. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ;

  3. ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ!

  4. Αυτό που έχει σημασία είναι το όραμα που έχει αυτή η ομάδα που τρέχει μέρα νύχτα για να φέρει κόσμο και πολιτισμό μην τα παρατάτε και μην ακούτε κανέναν πάντα θα ακούτε και τα καλά και τα κακά εσείς να κάνετε αυτό που νομίζετε σωστό

  5. το όραμα δεν τρώγεται.ουτε οι συναυλίες.απο την μια λέτε δεν εχετε λεφτά για εργα και απο την άλλη βρήκατε για πολιτιστικά! ξαφνικά γίναμε ποιοτικοί στο Λουτράκι.ας κάνετε τίποτα για τους απλου΄ς πολίτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *