Το Avenue24 cafe τιμά την επέτειο του 1821 δίνοντας το έναυσμα να ψάξουμε την Ιστορία μας!

0
Η ημέρα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου είναι μία ημέρα σημαντική μιας και τιμάται ένα σπουδαίο κεφάλαιο της Ελληνικής Ιστορίας. Κάθε 25 Μαρτίου γιορτάζουμε τον ξεσηκωμό των υπόδουλων Ελλήνων κατά του Τουρκικού ζυγού. Είναι απαραίτητο ο κάθε λαός να θυμάται την ιστορία του, να μαθαίνει από αυτήν, να νιώθει Εθνικά Υπερήφανος  και να εμπνέεται από την ανδρεία των ηρώων προγόνων του.
Το Avenue24 cafe τιμώντας την επέτειο των 200 ετών της επαναστάσεως του 1821 έχει δημιουργήσει το επετειακό ποτηράκι που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή! Το ποτηράκι αυτό συνδυάζει το εμβληματικό τσαρούχι με την ουσιαστική ιστορική πληροφορία για την Επανάσταση του 1821 όπου γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη συμβολή της Περαχώρας στον αγώνα.
Στην επόμενη γουλιά του καφέ σας δώστε χρόνο στον εαυτό σας να δεθεί με το παρελθόν, αναζητήστε πληροφορίες για την Επανάσταση του 1821, αλλά και γενικότερα για την ιστορία του τόπου. Δείτε αυτή την πρωτότυπη πρωτοβουλία του Avenue24 σαν ένα έναυσμα για τη σύνδεσή μας με το χθες που φτάνοντας στο σήμερα μας οδηγεί σε ένα αύριο που μόνο όταν είναι ριζωμένο βαθιά μπορεί να έχει μέλλον.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *