Ο Γιώργος Γλυκοφρύδης, το τελευταίο διάστημα, αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία δυστυχώς, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.

 

Στην εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Περαχώρα βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι, γνωστοί καθώς και άτομα που είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Γλυκοφρύδη.

 

Μεταξύ αυτών το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγιων Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο Κωστής Ζερβός επικεφαλής “Επιλογής Ευθύνης”, ο Δημήτρης Βασιλείου επικεφαλής “Ωρα για Δράση”, ο Γιάννης Καραπανάγος επικεφαλής “Αλλάζουμε Μαζί”, η Μαρία Πρωτοπαππά επικεφαλής “Δύναμη Δημιουργίας”, ο Κώστας Λογοθέτης επικεφαλής με τους “Πολίτες μπροστά”, πλήθος δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, ο Διοικητής Αστυνομίας Κορινθίας Μπάμπης Τετράδης, η Διοικήτρια του Α.Τ Λουτρακίου, Μάρθα Μυστακίδου καθώς και ο Υποδιοικητής Τροχαίας Κορίνθου, Ανδρέας Γεώργαρης.

 

Τον επικήδειο εκφώνησε ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης ενώ εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας ο Ανδρέας Γεώργαρης.

 

 

 

 

 

Loutraki365.gr