27/04/2024

Το Σάββατο 7 Ιουλίου, στις 8:30 μ.μ., στο Cafe art ο Παναγιώτης Καποδίστριας, σεναριογράφος – ηθοποιός στη σειρά Επτά Θανάσιμες Πεθερές θα παρουσιάσει το νέο βιβλίο της συγγραφέως Αντιγόνης Πόμμερ με τίτλο «Ο καθρέφτης του φεγγαριού»

0

Το Σάββατο 7 Ιουλίου, στις 8:30 μ.μ., στο Cafe art ο Παναγιώτης Καποδίστριας, σεναριογράφος – ηθοποιός, στη σειρά Επτά Θανάσιμες Πεθερές θα παρουσιάσει το νέο βιβλίο της συγγραφέως Αντιγόνης Πόμμερ με τίτλο «Ο καθρέφτης του φεγγαριού»

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
Αντιγόνη Πόμμερ
Αντιγόνη Πόμμερ
Παναγιώτης Καποδίστριας

Ραντεβού με την τέχνη στο Cafe art:

Το Σάββατο 7 Ιουλίου, στις 8:30 μ.μ., στο Cafe art, ο Παναγιώτης Καποδίστριας, σεναριογράφος – ηθοποιός, στις σειρές Επτά Θανάσιμες Πεθερές, Νταντά, Εντιμότατοι Κερατάδες, κτλ., καθώς και ιδρυτής της σχολής Δημιουργικής Γραφής Tabula Rasa, θα παρουσιάσει το νέο βιβλίο της συγγραφέως και καθηγήτριας Δημιουργικής Γραφής, Αντιγόνης Πόμμερ με τίτλο «Ο καθρέφτης του φεγγαριού».

Cafeart – Μελίνας Μερκούρη 1, Λουτράκι, τηλ. 2744022411

Βιογραφικό

Η Αντιγόνη Πόμμερ γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία και προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών. Δούλεψε ως δημοσιογράφος και μεταφράστρια, ενώ στην πορεία εντάχθηκε στο δυναμικό πολυεθνικής διαφημιστικής εταιρείας στο τμήμα πολυμέσων και ίντερνετ, ενώ προσέφερε τις υπηρεσίες της στη συγκεκριμένη εταιρία για τη διαφήμιση του Λουτρακίου. Ταξίδεψε σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, αλλά εντυπωσιάστηκε από τον λαό της Βραζιλίας, την οποία επισκέφθηκε πολλές φορές.

Τον Μάρτιο του 2012, τιμήθηκε με έπαινο από τον Όμιλο για την Unesco Τεχνών και Λόγου και Επιστημών Ελλάδας.

Διδάσκει Δημιουργική Γραφή, στην πρώτη πλήρους φοίτησης σχολή σεναρίου στην Ελλάδα, “Tabula Rasa”, που είναι αναγνωρισμένη από το κράτος. Μιλάει Αγγλικά και Πορτογαλικά. Είναι παντρεμένη κι έχει μια κόρη.

Από την ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ κυκλοφορούν και τα δύο προηγούμενα βιβλία της «Γκρεκίνια» (2003), και «Η ζωή μου κύκλους κάνει» (2006)

Δυο λόγια για την υπόθεση του βιβλίου

Βιβλίο Αντιγόνη ΠόμμερΈνας επιθεωρητής που δεν γνώρισε ποτέ την αποτυχία, μία συμμορία κοκαϊνομανών, μία πόρνη που θεωρούνταν νεκρή, μία απαγωγή μικρού παιδιού.

Τι σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά με την κλοπή φυλαχτών αμύθητης αξίας απ’ το μουσείο του Μπελέμ; Και άραγε, ποιους θρύλους και ποια μυστικά μπορεί να κρύβουν τα κλεμμένα φυλαχτά; Το σίγουρο είναι πως η νέα μέρα που ξημερώνει στο Μπελέμ θα αλλάξει τα πάντα.

Ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει από την αχανή πόλη και μεταφέρεται στα έγκατα της ζούγκλας του Αμαζονίου. Χαμένες φυλές και υπερφυσικά όντα, απωθημένα και αποκαλύψεις, ζήλιες και φιλοδοξίες, ξεδιπλώνουν σταδιακά το μυστήριο, παραδίδοντας μαθήματα ζωής.

Ποιος θα βγει κερδισμένος; Πώς θ’ αντιδράσει κάποιος, όταν έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του; Και πάνω απ’ όλα, κατά πόσο ισχύει ότι η αλήθεια είναι εκεί που δεν πιστεύεις;

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *