Το πρωί καφετζού, το βράδυ χορεύτρια σε κλαμπ!

0

Το πρωί καφετζού, το βράδυ χορεύτρια σε κλαμπ!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Το πρωί καφετζού, το βράδυ χορεύτρια σε κλαμπ!

  • Το πρωί καφετζού, το βράδυ χορεύτρια σε κλαμπ!
    • Απίστευτος συνωστισμός επικρατεί καθημερινά όχι μόνο στις δικαστικές αίθουσες του Εφετείου Αθηνών, αλλά και στο κυλικείο του 4ου ορόφου. Πρόκειται για μία εντυπωσιακή 20χρονη, που τη λένε Ροξάνη και φτιάχνει καφέδες στους εισαγγελείς, τους δικαστές και τους επισκέπτες του Εφετείου. Το βράδυ η όμορφη κοπέλα φοράει προκλητικά εσώρουχα, βάζει φτερά αγγέλου και χορεύει πάνω στις μπάρες των κλαμπ, κάνοντας την καρδιά των πελατών να «φτερουγίζει».

Από Έλληνα πατέρα και Ρουμάνα μητέρα, η Ρωξάνη ζει και εργάζεται στην Ελλάδα από το 2008, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια δουλεύει στο κυλικείο του Εφετείου Αθηνών. Παράλληλα με τους καφέδες, αναλαμβάνει να βγάζει και φωτοτυπίες. Στο Εφετείο όλοι ζητούν να πιουν καφέ από τα χεράκια της.

Η σέξι εμφάνισή της, οι μίνι φούστες και τα στενά μπλουζάκια που αναδεικνύουν το σώμα της, δεν περνούν απαρατήρητα όχι μόνο από τους επισκέπτες του κτιρίου, αλλά και από κορυφαίους δικαστές και εισαγγελείς.

«Υπάρχει δικαστής που παραγγέλνει καφέ τρεις φορές την εβδομάδα και ζητάει να του τον πάω εγώ. Μου αφήνει 20 ευρώ κάθε φορά, ενώ ο καφές έχει μόλις 3 ευρώ!», μας είπε η Ρωξάνη στο κυλικείο του 4ου ορόφου, όπου την συναντήσαμε. Φορώντας ένα μίνι φόρεμα με ανοιχτά τα πάνω κουμπιά που αναδείκνυαν το αβυσσαλέο ντεκολτέ της, μαύρο καλσόν και μπότες μέχρι το γόνατο, το νεαρό μοντέλο ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα από τις κυρίες με τα συντηρητικά ταγέρ που κυκλοφορούν στους διαδρόμους και τις δικαστικές αίθουσες του Εφετείου.

Τα βράδια η όμορφη κοπέλα μεταμορφώνεται σε μία σέξι γυναίκα. Φοράει μικροσκοπικά εσώρουχα που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία των ανδρών και εργάζεται ως χορεύτρια σε κλαμπ της Αθήνας. Οι πελάτες την κοιτούν αποσβολωμένοι να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής, ενώ οι πιο τολμηροί την κερνούν σφηνάκια, προσπαθώντας να κερδίσουν το ενδιαφέρον της. Παράλληλα η Ρωξάνη εργάζεται και ως μοντέλο, ενώ έχει κάνει αρκετές φωτογραφήσεις εσωρούχων, καθώς οι ιδανικές της αναλογίες αναδεικνύουν με το καλύτερο τρόπο το προϊόν.

«Εισαγγελέας με αποκαλεί μπαλαρίνα»

Η γοητεία και το σεξαπίλ της Ρωξάνης δεν έχει περάσει απαρατήρητη ακόμη και από τους πιο σοβαρούς και σκληρούς δικαστές και εισαγγελείς του Εφετείου Αθηνών. «Κορυφαίος εισαγγελέας με αποκαλεί μπαλαρίνα, διότι λέει ότι το σώμα μου είναι λεπτό και γυμνασμένο σαν μιας μπαλαρίνας. Πάντως, οι δικαστές και οι εισαγγελείς μένουν απλά στα κοπλιμέντα. Αντίθετα, πολλοί δικηγόροι μου έχουν ζητήσει να βγούμε για φαγητό και ποτό».

Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη αρνείται ευγενικά τις προτάσεις, καθώς όπως λέει δεν θέλει να μπλέξει τα επαγγελματικά της με τα προσωπικά. Ωστόσο, η άρνησή της καθόλου δεν πτοεί τους θαυμαστές της. Σε κάθε διάλειμμα από κάποια δίκη, το κυλικείο κατακλύζεται από πελάτες, αλλά και παρέες δικηγόρων που περιμένουν καρτερικά μία ματιά της. Η παρουσία της είναι βασικό θέμα συζήτησης στους διαδρόμους και τα «πηγαδάκια» του Εφετείου. Η Ρωξάνη δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από την πρωινή της δουλειά στο Εφετείο Αθηνών.

«Είναι μία σταθερή δουλειά, σε έναν καλό χώρο και έχω να κάνω με σοβαρούς ανθρώπους. Το μόντελινγκ σήμερα δεν έχει λεφτά και ασχολούμαι με αυτό τον ελεύθερό μου χρόνο».

Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων πριν από λίγες εβδομάδες, η Ρωξάνη επελέγη για να προσφέρει νερό στους ομιλητές. «Ανώτατος εισαγγελέας μου ζήτησε να δουλέψω στην εκδήλωση, καθώς όπως μου είπε, ήθελαν μία όμορφη κοπέλα».

Η παρουσία της στη Συνέντευξη Τύπου σχολιάστηκε εκτενώς από τους παρευρισκόμενους, αρκετοί από τους οποίους «ξεροστάλιαζαν» βλέποντας το νεαρό μοντέλο να προσφέρει νερό σε όσους ανέβαιναν στο βήμα.

Πηγή:protothema.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *