12/05/2024

Το πιο λεπτό Smart phone στον κόσμο, ο ανταγωνισμός του iPhone

0

Το πιο λεπτό Smart phone στον κόσμο, ο ανταγωνισμός του iPhone

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Οι Κινέζοι παρουσίασαν το πιο λεπτό «έξυπνο» κινητό στον κόσμο για να χτυπήσουν τα iPhone

Οι Κινέζοι παρουσίασαν το πιο λεπτό «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο που έχει κατασκευαστεί ποτέ, με πάχος μόλις 6,18 χιλιοστά, παρουσίασε στη Σιγκαπούρη η ανερχόμενη κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Huawei, με στόχο προφανώς τα iPhone της Apple. Η τιμή του Ascend P6 άλλωστε θα είναι σημαντικά χαμηλότερη από αυτή του iPhone5 ανέφερε ο Guardian.

Η προτεινόμενη τιμή χωρίς συμβόλαιο είναι 449 ευρώ.

Το νέο μοντέλο της Huawei «τρέχει» με λειτουργικό Android και τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,5 GHz και διαθέτει δύο κάμερες: Η μία κάμερα, ανάλυσης 8 megapixel, είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος της συσκευής, ενώ η άλλη, τοποθετημένη στο μπροστινό μέρος, ανάλυσης 5 megapixels «υπόσχεται» στους χρήστες υψηλής ανάλυσης «φωτογραφίες – πορτραίτα».

Μιλώντας στο BBC, ο Μπεν Γουντ, διευθυντής της εταιρείας ερευνών και αναλύσεων CCS Insight, χαρακτήρισε το Ascend P6 «αδιαμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακό τηλέφωνο από πλευράς υλικών και σχεδιασμού, που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Huawei».

Η συσκευή έχει οθόνη 4,7 ιντσών ενώ ζυγίζει 120 γραμμάρια. Ο αποθηκευτικός της χώρος φτάνει τα 8 GB ενώ η συσκευή υποστηρίζει microSD cards χωρητικότητας 32 GB

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *