Το ΝΕΟ Λύκειο Λουτρακίου είναι έτοιμο να δεχτεί μαθητές; [Photos, Video]

5

Ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά με τις καλύτερες προσδοκίες.
Χαρούμενες φωνές γέμισαν την αυλή του σχολείου, τα παιδιά σε μικρές παρέες έλεγαν τα νέα τους και πως πέρασαν το καλοκαίρι, το κουδούνι χτύπησε και οι μαθητές μπήκαν στις αίθουσες που μύριζαν φρέσκια μπογιά, κάθησαν στα ολοκαίνουρια θρανία και ετοιμάστηκαν για το πρώτο μάθημα.
Το ολοκαίνουριο Νέο Λύκειο Λουτρακίου τους υποδέχτηκε για να τους χαρίσει γνώσεις!

Το παραπάνω θα μπορούσε να ήταν πραγματικότητα αν έβγαιναν αληθινές οι δεσμεύσεις των Δημοτικών Αρχόντων του Λουτρακίου ότι το νέο Λύκειο θα είναι έτοιμο φέτος. Προς το παρόν βλέπουμε απλώς αυτό που απεικονίζεται στις φωτογραφίες και δείχνει ότι έχει πολύ δρόμο ακόμα για να ολοκληρωθεί το Νέο Λύκειο.

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Loutrakitv.gr και των Κώστα Αντωνίου είχε δεσμευτεί ότι το Νέο Λύκειο θα λειτουργήσει τη νέα σχολική χρονιά, χωρίς όμως να υποσχεθεί συγκεκριμένο μήνα.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα όπου από το 7 λεπτό αναφέρεται στο Νέο Λύκειο:

  

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Το ΝΕΟ Λύκειο Λουτρακίου είναι έτοιμο να δεχτεί μαθητές; [Photos, Video]

  1. Μικρα κοριτσια 12 χρονων βρισκονται στο ιδιο σχολειο με αγορια 17. Αυτο σας φαινεται φυσιολογικο; Φτιαξτε το επιτελους για να φυγει το λυκειο απο το Γυμνασιο!!!!

  2. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΓΓΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ

  3. ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

  4. Καλές εκλογές θα τα πούμε στις κάλπες

  5. Οτι θες λες αφού δεν είναι έτοιμοι οι κόμβοι πως θα ανοίξει το σχολείο; Ποιος θα διακινδυνεύσει τη ζωή του παιδιού του στον δρόμο σκοτώστρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *