24/04/2024

Το Λουτράκι έχει τα ΜΙΣΑ τέλη από το Ναύπλιο! Ποιος βάζει τα γυαλιά σε ποιον τελικά; [Video]

9

γιατί άλλο μείωση άλλο εξομοίωση

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Δείτε το βίντεο ή αν βαριέστε και θέλετε να το διαβάσετε ως κείμενο περιμένετε να το απομαγνητοφωνήσει το blog της περιοχής για να το παρουσιάσει για δικό του θέμα.

Πάντως εμείς προτείνουμε να δείτε το βίντεο για να καταλάβετε ποια είναι τα όρια στο ύψος των τελών και ποια τα όρια της υποκρισίας. Μείωση 20% σε όλα; Ενδιαφέρον, αλλά εφικτό;

Τέλος μπαίνει στη λαϊκίστικη παραπληροφόρηση (και δεν εννοώ ότι θα φορολογηθεί με τέλος ο λαϊκισμός, που δεν θα ήταν κακή ιδέα, εννοώ ότι ξεκαθαρίζεται η λανθασμένη διάδοση) ότι το Ναύπλιο έχει πιο χαμηλά τέλη. Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μαρία Πρωτοπαππά αναλύει ακριβώς τους αριθμούς για να συμπεράνει ότι στο Ναύπλιο δεν έγινε μείωση 40% όπως διαδίδεται αλλά εξομοίωση και η τιμή στο Ναύπλιο φτάνει τα 33 ευρώ το τμ όταν στο Λουτράκι χρεώνεται 15 ευρώ το τμ.

Η πρόταση του Γραμματέα του Συμβουλίου Θανάση Μουζάκη που προφανώς εμπνεύστηκε από το προαναφερθέν άρθρο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και πρότεινε τη μείωση τελών σε όλα κατά 20% δεν έτυχε αποδοχής παρά τον προετοιμασμένο του λόγο. Επίσης δεν κατάλαβα τι εννοείτε κύριε Γραμματέα ότι το Λουτράκι δεν μπορεί συγκριθεί σαν τουριστική περιοχή με το Ναύπλιο.

Από την άλλη ισορροπώντας ανάμεσα στο επιθυμητό και το εφικτό εύλογα πρότεινε ο Δημοτικός Σύμβουλος Μπάμπης Γεωργίου να προσαρμοστούν τα τέλη στην χαμηλότερη ισχύουσα τιμή στον Δήμο μας, δυστυχώς αυτή η πρόταση δεν πέρασε. Τώρα αν σκεφτούμε αυτό που είπε ο Πρόεδρος του ΔΣ Παναγιώτης Πέτρου ότι τα τέλη είναι στην ουσία ανταποδοτικά άρα όσα εισπράττονται προορίζονται να επιστραφούν στους Δημότες ίσως και να μην είναι τόσο κακό τελικά που δεν μειώθηκαν τα τέλη αρκεί να πληρώνονται και αρκεί να αξιοποιούνται με σύνεση.

 

 

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

9 thoughts on “Το Λουτράκι έχει τα ΜΙΣΑ τέλη από το Ναύπλιο! Ποιος βάζει τα γυαλιά σε ποιον τελικά; [Video]

  1. Το Ναύπλιο βρωμάζει και ζέγνει μόνο σε καρτ ποστάλ αξίζει Σαν το Λουτράκι πουθενά!

  2. Ευκαιρία για λαικισμό . Πλειοδοσία ευαισθησίας για τα μαγαζιά. Ποιος τα αγαπάει περισσότερο και ποιος θέλει να μειώσει τα τέλη. Η αντιπολίτευση κάνει τζάμπα μαγκιές και η δημοτική αρχή παλεύει να βάλει κανά φράγκο στα ταμεία για να ισορροπήσει.

  3. ΑΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΜΟΥΖΑΚΗ ΟΤΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

  4. Μια παραλία ερημική αχ και να απλώναμε εκεί της καρδιάς μας το νήμα δεν θα βρούμε στο τέλος

  5. Μήπως γνωρίζετε πόσα εισπράττονται πραγματικά από τα τέλη; Αφού όλοι κάνουν διακανονισμό και δεν πληρώνουν ότι τέλη να βάλετε ο καθένας νομίζει ότι είναι κάποιος και το μόνο που κάνει είναι να καρφώνει τον διπλανό του που έβγαλε παραπάνω καθίσματα και βγήκε ένα μέτρο πιο έξω. Να πληρώσουν όλοι όλο το ποσό αλλιώς δεν έχει άδεια.

  6. ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ;

  7. ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΚΕΛΝΤΗ ΚΟΥΛΑΡΙΣΕ

  8. Ξέρεις γιατί δεν συγκρίνεται το Λουτράκι με το Ναύπλιο; Γιατί εκεί τα λεφτά που ερχόσαντε στην πόλη τα έτρωγαν για να φτιάξουν την πόλη εδώ εκατομμύρια περάσανε και για να αλλάξουν πέντε πλάκες στην παραλία έπρεπε να σπάσει απτα κύματα και να μείνει η τρυπα μισό χρόνο ανοιχτη.

  9. ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΡΗΠΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ; ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΒΡΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙΖΕΙΙ; ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *