11/05/2024

Το Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού εξακολουθεί να μας εκπλήσσει

0
Το Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού από τον Ιανουάριο του 2023 έχει υποδεχθεί περισσότερους από 147.000 επισκέπτες από διάφορες χώρες  με την πλειοψηφία αυτών να προέρχονται από την Γαλλία και τις ΗΠΑ. Μάλιστα τον Οκτώβριο κατέγραψεπρωτοφανή πορεία Επισκεψιμότητας, δημιουργώντας απίστευτο ρεκόρ κατά την περίοδο του Φθινοπώρου.

 Είναι πρωτοφανές και μοναδικό ότι μέσα στον μήνα Οκτώβριο εξυπηρέτησε περισσότερους από 33.215 επισκέπτες, αποδεικνύοντας με τον πιο αδιάψευστο τρόπο ότι πρόκειται γιαέναν ευρύχωρο τουριστικό πολυχώρο υψηλών προδιαγραφών-ένα σύγχρονο αξιοθέατο. Το εξειδικευμένο προσωπικό, προσέφερε πληροφορίες σε 9.000 επισκέπτες από τις Η.Π.Α και περισσότερους από 3.500 από την Γερμανία και Γαλλία.

Με γνώμονα την μακρόχρονη ανάπτυξη του προορισμού και λαμβάνοντας τις νέες προκλήσεις των στατιστικών επισκεψιμότητας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την ΑΕΔΙΚ και τον Δήμο Λ-Π-ΑΓ.Θ, ο L.T.O θα υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης, που θα περιλαμβάνει σειρά ενεργειών και προτεινόμενων δράσεων για την ανάπτυξη του Isthmus Tourist Info Centre.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *