19/04/2024

Το ελαιόλαδο E-LA-WON απέσπασε 2 βραβεία στο “Λίκνο του Δυτικού Πολιτισμού”

0

2 βραβεία στο “Λίκνο του Δυτικού Πολιτισμού” στην Αρχαία Ολυμπία

Με μεγάλη μας τιμή σας ανακοινώνουμε ότι το ελαιόλαδο E-LA-WON απέσπασε 2 βραβεία στο “Λίκνο του Δυτικού Πολιτισμού” κατά δήλωση του Προέδρου της OIS, Dr Jose A. Amerigo στην Αρχαία Ολυμπία, στο Συνέδριο της Διεθνής Επιστημονικής Εταιρείας Ελαιοκανθάλης (OIS- Oleocanthal International Society), που πραγματοποιήθηκε στις 2 & 3 Ιουνίου 2016.

GOLD Standard of Excellence for High Phenolic Extra Virgin Olive Oil Silver Diploma for Best Producer Collaboration in Gastronomy Developments

Το αντικείμενο του συνεδρίου αφορούσε τις ιδιότητες του ελαιολάδου σε σχέση με την υγεία και ιδιαίτερα σε σχέση με τα περιεχόμενα σπουδαία δραστικά συστατικά, όπως η ελαιοκανθάλη και οι λοιπές φαινολικές ουσίες.

Αρκετοί από τους σημαντικότερους επιστήμονες στο χώρο του ελαιολάδου συγκεντρώθηκαν για να ανταλλάξουν πληροφορίες και να μοιραστούν τα νέα ερευνητικά δεδομένα με περισσότερους από 400 συνέδρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η διοργάνωση κορυφώθηκε με την απονομή των βραβείων για την ανάδειξη των καλύτερων ελαιολάδων με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα στα υγειοπροστατευτικά συστατικά. Συνολικά υποβλήθηκαν 540 δείγματα από 325 παραγωγούς/εταιρείας από την Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, ΗΠΑ, Κύπρο, Μαρόκο και Ουρουγουάη.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *