Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Λουτράκι ευχαριστεί όσοι συνέβαλαν στη φετινή επιτυχημένη χρονιά

0

Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Λουτράκι ευχαριστεί όσοι συνέβαλαν στη φετινή επιτυχημένη χρονιά

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΛΟΥΤΡΑΚΙ-660x315

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Λουτράκι θεωρεί υποχρέωση του να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι συνέβαλαν στη φετινή επιτυχημένη χρονιά.

Ευχαριστούμε θερμά:

  1. Όλους τους χορηγούς του συλλόγου για την εμπιστοσύνη και τη σπουδαία βοήθεια που μας παρείχαν δίνοντας μας δύναμη στην δύσκολη αγωνιστική χρονιά που διανύσαμε, έτσι ώστε ο σύλλογος να επιτύχει τους αγωνιστικούς του στόχους.
  2. Το τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας κ.κ. Μεσολόγγη Νίκο, Καραμανώφ Δημήτρη, Μήτρου Ανδρέα και τη φυσικοθεραπεύτρια κ. Στεφανίδου Παναγιώτα.
  3. Το τεχνικό επιτελείο της Σχολής Ποδοσφαίρου κ.κ. Νούλα Ιωάννη, Παπαθανασίου Σάκη, Πέτρου Σωκράτη, Πελέκη Χαράλαμπο, και Κιούλο Κωνσταντίνο.
  4. Τον γενικό έφορο κ. Λογοθέτη Κωνσταντίνο και τον έφορο υλικού κ. Θεόδωρο  Παντελέων, οι οποίοι εργάστηκαν σκληρά για την καθημερινή ομαλή λειτουργία τόσο του ανδρικού τμήματος όσο και των τμημάτων υποδομής.
  5. Την Ε.Π.Σ Κορινθίας για την πολύτιμη βοήθεια της σε οργανωτικά θέματα.
  6. Τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού-Αθλητισμού κ. Τάσο Σακελλαρίου και όλους τους υπαλλήλους του Θώδειου Σταδίου, τους κ.κ Γκιόκα, Νικολάου,Ντερτιλή και τις κυρίες Βύρλα και Αντωνίου για τη βοήθεια και τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
  7. Την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Πελοπίδα Καλλίρη.
  8. Το επιστημονικό επιτελείο της ομάδας μας. Τον ιατρό κ. Παπαδόπουλο για την αφιλοκερδή προσφορά του ως γιατρός αγώνων στους εντός έδρας αγώνες της ανδρικής ομάδας. Τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό κ. Ιωάννη Κοβάνη και τον Φυσικοθεραπευτή κ. Αλέξανδρο Δημογέροντα.
  9. Την εταιρία ΓΕΝΝΑΤΟΣ Π.Θ. (TURF CONSTRUCTION) και τον υπεύθυνο φροντιστή κ. Γιαννούλη Παναγιώτη για την άψογη συντήρηση του χλοοτάπητα του Θώδειου Σταδίου.
  10. Τους γονείς των νεαρών αθλητών μας στα Τμήματα Υποδομής για το άριστο πνεύμα συνεργασίας και τη σημαντική τους συνδρομή και βοήθεια στην ομαλή λειτουργία της Σχολής Ποδοσφαίρου.
  11. Τους φιλάθλους της ομάδας μας που μαζί με τις οικογένειες τους βρίσκονταν κάθε Κυριακή στις εξέδρες του Θώδειου ή ακολουθούσαν την ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η συμπεριφορά τους ήταν άψογη καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και βοήθησε τόσο αγωνιστικά την ομάδα όσο και τον σύλλογο για την καλύτερη φιλοξενία των αντίπαλων ομάδων και φιλάθλων.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *