20/04/2024

Το απόσπασμα του Δημ. Συμβουλίου Λουτρακίου που δεν πρέπει να χάσετε – Μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού [Video]

9

Το απόσπασμα του Δημ. Συμβουλίου Λουτρακίου που δεν πρέπει να χάσετε [Video] – Μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Το απόσπασμα του Δημ. Συμβουλίου Λουτρακίου που δεν πρέπει να χάσετε [Video] - Μερική αναμόρφωση προϋπολογισμούΔεν μπορούσαμε να περιοριστούμε σε μικρότερο απόσπασμα επειδή είναι φράση και είδηση!
Ποσά που δαπανώνται και πως κατανέμονται. Τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου Κ. Λογοθέτη για καζίνο, ΔΗΚΕΠΑΘ, Σουλφούρ και οι απαντήσεις που πήρε σε πολύ υψηλούς τόνους από τον Δήμαρχο Γ. Γκιώνη, αλλά και από τον Αντιδήμαρχο Θ. Γεωργίου και την Αντιδήμαρχο Μ. Πρωτοπαππά.
Κυρία Πρωτοπαππά τι είναι αυτά τα 1000 κυβικά μπετόν που έπεσαν με εντολή Αντιδημάρχου και δεν πληρώθηκαν επί εποχής Κ. Λογοθέτη; Ρίξτε φως το απαιτεί ο κόσμος, το απαιτεί και ο ίδιος ο κ. Λογοθέτης.  Θα επανέλθουμε σε όλα αυτά αναλυτικότερα. Επίσης παρουσιάζει ενδιαφέρον η αξίωση του δημ. Συμβούλου Χρ. Ασημακόπουλου για πλήρη ενημέρωση  έσοδα – έξοδα για τα 20 χρόνια πορείας της Λουτράκι Α.Ε.

Εσείς, προς το παρόν, αξιότιμοι αναγνώστες – θεατές, φτιάξτε ποπ κορν και παρακολουθήστε 1 ώρα και 25 λεπτά απολαυστικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων που όπως πάντα παρακολουθείτε μόνο στο loutrakitv.gr :

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=aZqHLnZUBTE]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

9 thoughts on “Το απόσπασμα του Δημ. Συμβουλίου Λουτρακίου που δεν πρέπει να χάσετε – Μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού [Video]

  1. Τις προθέσεις σου για την ΔΗΚΕΠΑΘ τις έδειξες κωστάκη μεγΑΑΑλα λόγις άλλο τίποτα. Έβαλες το χέρι στο Ευαγγέλιο και που το βαλες δεν έκανες τίποτα.

  2. ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ!!!!!ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ ΠΙΝΟΥΝ?

  3. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ

  4. 8500 ΕΥΡΩ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΜΥΡΑ!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Κ. ΠΕΡΡΑ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΗΡΕ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΕ?????????ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!!!ΟΙ ΑΓΙΟΘΟΔΩΡΗΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2 ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ 33000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΔΙΚΕΠΑΘ ΠΕΙΝΑΕΙ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΞΑΤΕ ΕΞΟΦΛΗΣΗ…ΕΤΣΙ Κ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΚΑΙ Κ. ΡΑΤΗ???

  5. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος

  6. Γι’ αυτό πεθαίνει ο κόσμος από καρκίνο!

  7. Γιατί να πληρωθούν ρε παιδιά; Δουλεύουνε για να πληρώνονται; Που το έχετε δει να πληρώνουμε για καθισιό; Πολιτικά παιγνιδάκια είναι αυτά – βγάζει μάτι. Το φυλλαδιάκι πριν τις εκλογές του έντεκα δεν έπιασε στις εκλογές του δεκατέσσερα. Μια φορά το δούλεμα.

  8. Πέρυση τι έκαναν με τα βιομηχανικά απόβλητα? Γιατί δεν λέτε στον Πέρα τι πρέπει να κάνει κε Λογοθέτη και κε Μουζάκη?

  9. AS EINAI KALA O ARHS POY KATHARIZEI GIA OLA TA THEMATA TWN AGIWN!!!!!ALMYRA AG.DHMHTRIOS KLP..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *