17/05/2024

Περονόσπορος έπεσε στην παράταξη Λογοθέτη; Το έργο Λογοθέτη: 8 παραιτήσεις, 2 ανεξαρτητοποιήσεις, 2 αποπομπές,1 διαγραφή

0

Το έργο Λογοθέτη: 8 παραιτήσεις, 2 ανεξαρτητοποιήσεις, 2 αποπομπές,1 διαγραφή

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Το έργο Λογοθέτη: 8 παραιτήσεις, 2 ανεξαρτητοποιήσεις, 2 αποπομπές,1 διαγραφή

Ο τόπος δεν μπορεί να σύρεται στην καταστροφή από τις ίντριγκες και τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται στην παράταξη του Κ. Λογοθέτη. Μέσα σε λίγες μέρες ο Δήμος μας ρεζιλεύτηκε δύο φορές στο Πανελλήνιο, με όσα έγιναν στις 25 Μαρτίου και με όσα έγιναν στον διάδρομο του Δημοτικού Συμβουλίου. Πόσο χαμηλά θα πέσουμε; Οι πολίτες του Δήμου μας δεν έχουν μάθει να λύνουν τις διαφορές τους με ξύλο, κ. Λογοθέτη.

Το πρόβλημα του τόπου είναι η απουσία ηγεσίας. Η Δημοτική Αρχή Λογοθέτη δεν ήξερε, και δεν έμαθε να διοικεί. Τώρα όμως είναι σε αποσύνθεση. Καμία ανησυχία για το μέλλον του τόπου – εκτός από το «να πέφτουν» κανονικά οι μισθοί… Ο προϋπολογισμός του Δήμου έρχεται τέλη Μαρτίου (τελευταίος από όλους τους Δήμους της Κορινθίας…). Χρειάσθηκε να φτάσει ο Απρίλιος για ετοιμαστούν οι προϋπολογισμοί των Δημοτικών Επιχειρήσεων – και ακόμη δεν έχουν έρθει όλοι…

Το έργο της παράταξης Λογοθέτη είναι μηδενικό. Εκτός από την μεταξύ τους «ανθρωποφαγία». Το μόνο έργο της είναι το «φύγε εσύ – έλα εσύ» ανάμεσα σε όσους κάποτε την εμπιστεύθηκαν.

-8 παραιτήσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο (η μία «ανακλήθηκε»), το Τοπικό Συμβούλιο Αγίων Θεοδώρων, την ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. και το Λϊμενικό Ταμείο.

-2 ανεξαρτητοποιήσεις μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και του Τοπικού Συμβουλίου Αγίων Θεοδώρων.

-2 αποπομπές από το Λιμενικό Ταμείο και από την ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

-1 διαγραφή από την Δημοτική Παράταξη.

Περονόσπορος έπεσε στην παράταξη Λογοθέτη;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *