Τι χτένισμα να κάνω για να δείξω πιο αδύνατη;

2

Τι χτένισμα να κάνω για να δείξω πιο αδύνατη;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Τα χτενίσματα μαλλιών για να δείχνεις πιο αδύνατη!

​Το κούρεμα και το στυλ των μαλλιών σου μπορεί να αναδείξει (ή να καμουφλάρει) το σχήμα του προσώπου σου. Το σωστό χτένισμα μπορεί να κάνει το πρόσωπο να μοιάζει πιο λεπτό. Τι πρέπει να ξέρεις;

Το μακρύ στυλ κολακεύει ένα πιο γεμάτο πρόσωπο

Αυτό που πρέπει να συζητήσεις με τον κομμωτή σου είναι οι χαλαρές φράντζες, τα κουρέματα με κοντύτερα τα πάνω στρώματα και μακρύτερα τα στρώματα από κάτω. Το φιλάρισμα στο μπροστά μέρος και στο πλάι μειώνει την αίσθηση του γεμάτου προσώπου, ενώ η χαλαρή φράντζα δίνει ένα ευχάριστο, κολακευτικό τελείωμα.

Απόφυγε τα στρογγυλεμένα κουρέματα, όπως το αυστηρό καρέ

Η βαριά φράντζα και τα πολύ κοντά κουρέματα φαίνονται ωραία σε ένα μοντέλο πασαρέλας, αλλά δεν είναι καλή επιλογή για το γεμάτο πρόσωπο, γιατί το κάνουν να φαίνεται ακόμη πιο στρογγυλό.

Το κούρεμα με ύψος και μήκος μακραίνει το πρόσωπο

Kαι ξεγελά τους άλλους ότι έχεις χάσει βάρος, ενώ μπορείς να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι. Δοκίμασε το στυλ αλά Μπαρντό – το τράβηγμα των πλαϊνών λεπταίνει το πρόσωπο, ενώ θα έχεις το ύψος που χρειάζεσαι στην κορυφή των μαλλιών.

Οι ανταύγειες είναι ένας καλός τρόπος για να τονίσεις την κουπ σου

Εάν έχεις κάνει ένα απαλό φιλάρισμα, θα το τονίσουν περισσότερο. Ζήτα από τον κομμωτή σου απαλές ανταύγειες για καλύτερο αποτέλεσμα.

Πηγή: Shape

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Τι χτένισμα να κάνω για να δείξω πιο αδύνατη;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *