Τι ενώνει τις εγκάρδιες ευχές και ένα νόστιμο κέρασμα;

0

Μεγάλη μέρα σήμερα! Γιορτάζει η Παναγία μας.

Αμέτρητες οι ευχές και πολύτιμες όταν βγαίνουν από τα βάθη της ψυχής εκείνου που εύχεται. Υπέροχο να ανταποδίδουν οι εορτάζοντες την αγάπη με ένα γλυκό κέρασμα, ένα νόστιμο κέρασμα που μπορεί να αποδώσει όλη την γεύση της ευτυχίας που θέλουν να προσφέρουν.
Ξέρετε σκεφτόμουν ότι οι ευχές μπορεί να είναι τυπικές, μπορεί να είναι επιφανειακές αλλά μπορεί να είναι και ουσιαστικές, που είναι και το ιδανικό. Όταν ευχόμαστε σε κάποιον που αγαπάμε ή συμπαθούμε ιδιαιτέρως, είναι λες και βάζουμε μέσα στην ευχή όλη μας την πίστη ότι θα πραγματοποιηθεί, λες και βάζουμε φως και λάμψη στα λόγια μας. Κάπως έτσι είναι και η ανταπόδοση της ευχής με ένα κέρασμα που μπορεί να είναι φτιαγμένο με τα ίδια σας τα χέρια και σίγουρα πολύτιμο γιατί έχει μέσα όλες τις σκέψεις που κάνατε και την προσμονή της στιγμής που θα προσφέρετε την απόλαυση σε εκείνους που θα σας θυμηθούν.

Υπάρχουν όμως και τα κεράσματα εκείνα που με την πρώτη κουταλιά, με την πρώτη μπουκιά ή ακόμα και πριν από αυτή, με την πρώτη ματιά σου μεταφέρουν την θετική διάθεση με την αισθητική τους και φυσικά με την τελειότητα της εκτέλεσης του γλυκού. Ένα ωραίο κέρασμα πέραν του τυπικού σκέλους δείχνει ότι αυτός που το προσφέρει έψαξε να βρει το πιο νόστιμο και το πιο πολυπόθητο γλυκό για να σας κάνει να χαρείτε. Ένα πραγματικά νόστιμο γλυκό δείχνει αληθινό ενδιαφέρον και αγάπη από πλευράς του εορτάζοντος που θέλει για σας ότι και για τον εαυτό του, μόνο το καλύτερο!

Γλυκές ευχές στον καθένα και την καθεμία από εσάς που γιορτάζετε σήμερα!
Σε όσους φέρουν το όνομα Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Τάκης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Νάγια, Δέσποινα, Δέσπω, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Μαρία, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μανιώ, Μαίρη, Μαρινίκη, Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μάνια, Μάρα, Μαράκι, Μάριο, Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Μαριάντζελα, Μαρινέλα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Ηλιοστάλακτη, Καθολική, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια, Πρέσβεια, Πρεσβεία Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά.

Vouclait

Ελευθερίου Βενιζέλου 18 στο Λουτράκι
τηλ. 2744061512 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *