16/09/2024

Τι είδαμε στη Συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας χθες 25 1 2012

1

Τι είδαμε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας χθες 25 1 2012

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Χθες 25 1 21012 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας. Ναι ήταν ενδιαφέρουσα αφού είχε αρκετές περίεργες ανακατατάξεις. Είδαμε για πρώτη φορά να προεδρεύει ο Αντιπρόεδρος Άρης Μαρίνης.
Μαρίνης είπαμε και εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι το χθεσινό συμβούλιο ήταν οικογενειακή υπόθεση για την οικογένεια Μαρίνη, αφού ως δημότης πήρε το λόγο ο Χ. Μαρίνης, θα τον θυμάστε από την υποψηφιότητά του για τη θέση του Συμπαραστάτη του δημότη. Εθίγησαν ενδιαφέροντα θέματα, όπως το ποιοι πρέπει και κυρίως ποιοι δεν πρέπει να παίρνουν άδεια περιπτέρου. Εδώ εθίγησαν με την κυριολεκτική έννοια κάποιες εθνικότητες όπως εύστοχα παρατήρησε η κα Κουρούκλη απευθυνόμενη στον κο Χ. Μαρίνη ο οποίος προηγουμένως τοποθετήθηκε εναντίον αλλοδαπών ή και μη δημοτών που έχουν πάρει άδεια περιπτέρου και κινδύνεψε να θεωρηθεί ρατσιστής.
Φεύγουμε από τον κο Μαρίνη, τον Χ. και πάμε στο ουσιαστικό δηλαδή στην παραχώρηση συγκεκριμένης θέσης σε πλανόδιο μικροπωλητή κοσμημάτων. Εδώ δεν το θίγουμε εθνικιστικά, αλλά μόνο από την πλευρά των εμπόρων και διερωτόμαστε ο Πρόεδρος του συλλόγου Εμπόρων – Βιοτεχνών Λουτρακίου, ο κος Ασημακόπουλος τι θέση έχει πάνω στο θέμα, όχι τίποτε άλλο είναι που τυγχάνει να έχει παρεμφερές αντικείμενο με τη διαφορά ότι διατηρεί επιχείρηση με ο,τι συνεπάγεται σε θέμα εξόδων.
Φεύγουμε κι απ’ αυτό και βλέπουμε κατοίκους εκπροσωπούμενους από τον Εξωραιστικό Σύλλογο “Σκάρπα – Δροσιά Λουτρακίου” να διεκδικούν επέκταση δημοτικού φωτισμόυ και να την παίρνουν, τουλάχιστον από τη Δημοτική Κοινότητα, που θυμίζουμε ότι έχει ρόλο γνωμοδοτικό.
Εδώ πρέπει να παρατηρήσουμε και την προσέλευση του Προέδρου της ΔΚ Γ. Μπάκου και την τοποθέτησή του στο θέμα του ρόλου της Δημοτικής Κοινότητας το οποίο και πάλι έρχεται στο προσκήνιο για να υπερτονιστεί και πάλι η απαξίωση από το Δημοτικό Συμβούλιο των αποφάσεων που λαμβάνει.
Η εικόνα των εδράνων μη σας μπερδεύει, αν και ήταν ασυνήθιστο να βλέπουμε τον Αντιπρόεδρο σε ρόλο Προέδρου και τον Πρόεδρο παρακαθήμενο εκ δεξιών του Αντιπροέδρου. Ο πατέρας του Αντιπροέδρου στα έδρανα του Συμβουλίου να παίρνει συνεχώς το λόγο και να αλλάζει θέση, να κάθεται δίπλα στον Αντιδήμαρχο κο Γλυκοφρύδη, ο οποίος περιέργως τίμησε το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας με την παρουσία του. Κάπου πήρε το μάτι μας και τον Αντιδήμαρχο κο Δέδε τον Γεώργιο, αλλά επειδή μάλλον το δικό του μάτι είδε εμάς, εξαφανίστηκε. Όλοι πάλι καρναβάλι! Ή όχι; Μάλλον όχι. Και το κέφι συνεχίζεται με το νέο μέλος της παρέας του Τοπικού Συμβουλίου – το μωρό να τραβάει ακούσια την προσοχή μας.
Τα video μεταφορτώνονται, επισκεφθείτε μας αργότερα για να δείτε ιδίοις όμμασι τα όσα περιγράψαμε εν τάχει

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Τι είδαμε στη Συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας χθες 25 1 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *