Τι έκανε ο Γ. Πλούταρχος που δεν του το συγχωρεί ο Σ. Παπαδόπουλος

0

Τι έκανε ο Γ. Πλούταρχος που δεν του το συγχωρεί ο Σ. Παπαδόπουλος

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

papadopoulos vs ploutarxosΑποκαλύψεις έκανε σήμερα ο Σπύρος Παπαδόπουλος καλεσμένος στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εκπομπή του «Στην Υγειά μας βρε παιδιά» που θα προβάλλεται πλέον από τον Alpha και ξαφνικά η Ελένη έβγαλε λαβράκι.

Κι αυτό γιατί όταν τον ρώτησε αν θα καλούσε ποτέ στην εκπομπή του έναν πιο σύγχρονο τραγουδιστή και συγκεκριμένα τον Γιάννη Πλούταρχο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έφερε στο φως την άγνωστη κόντρα που έχει με τον τραγουδιστή.

«Τον Γιάννη Πλούταρχο δεν θα τον καλούσα ποτέ στην εκπομπή μου. Δεν ακούω αυτού του είδους τη μουσική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλός. Απλά δεν αρέσει σ’ εμένα. Συν το γεγονός ότι έκανε κάτι στο παρελθόν σε σχέση με έναν πολύ γνωστό συνθέτη που δεν του το συγχωρώ», είπε ο ηθοποιός και η Ελένη έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Τι ήταν αυτό που έκανε ο Γιάννης Πλούταρχος και έκανε τον Σπύρο Παπαδόπουλο να του ρίξει κόκκινη κάρτα;

«Τον είχαμε καλέσει μια φορά σε μια εκπομπή για τον Σταύρο Κουγιουμτζή κι ενώ είχε πει ότι θα έρθει, τελικά δεν ήρθε, στεναχωρώντας πολύ τον Σταύρο. Έπεσες πάνω στην περίπτωση», είπε στην Ελένη, κι εκείνη δεν ήξερε πού να κρυφτεί για να γλιτώσει από τη δύσκολη θέση.
Δείτε το video εδώ

Πηγή: Ελένη

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *