13/05/2024

Τι έγινε στην κοπή πίτας του συνδυασμού Γ. Γκιώνη “Παρέμβαση Πολιτών”

1

Κοπή πίτας του συνδυασμού Γ. Γκιώνη “Παρέμβαση Πολιτών””

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Οι ανοιχτοί άνθρωποι κάνουν ανοιχτές συναντήσεις με τους υποστηρικτές τους. Τρανό παράδειγμα η κοπή της πίτας του Συνδυασμού του πρώην Δημάρχου Γ. Γκιώνη στο Ζαχαροπλαστείο του Παπαδάκη.
Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα ο Γ. Γκιώνης απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους, «…σε εκείνους που με όραμα και ρεαλισμό έβαλαν την πόλη στο δρόμο της ανάπτυξης…» και τους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους.
Δεν παρέλειψε να προσδώσει στο λόγο του πολιτικό χαρακτήρα στηλιτεύοντας τα κακώς κείμενα της Δημοτικής Αρχής λέγοντας χαρακτηριστικά : «… Μια πραγματικά λίγη, ελάχιστη Δημοτική αρχή την ώρα που ο συμπολίτης ψάχνει να βρει στήριγμα έχουμε μια Δημοτική Αρχή που νοιάζεται για τις αμοιβές των δικηγόρων και τις προμήθειες των υλικών μόνο….αποκλείστηκε στο δημαρχείο, δεν είναι δίπλα στο δημότη, είναι μια Δημοτική Αρχή χωρίς όραμα που δεν εργάζεται για τον Δήμο γι’ αυτό και εδώ και ένα χρόνο δεν υπέγραψε ούτε ένα έργο για τον Δήμο μας….» Δεν ήταν αντιπολιτευτική τοποθέτηση όπως τόνισε αλλά πήγαζε εκ βαθέων από την αγάπη του για τον τόπο.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NJyIbkKpvyo]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=MyNyhs94psU]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Τι έγινε στην κοπή πίτας του συνδυασμού Γ. Γκιώνη “Παρέμβαση Πολιτών”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *