Τη σύμφωνη γνώμη της ΓΓΑ για χρηματοδότηση που αφορά στην κατασκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων εξασφάλισε ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

0

Τη σύμφωνη γνώμη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη χρηματοδότηση που αφορά στην κατασκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων εξασφάλισε ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Τη σύμφωνη γνώμη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και συγκεκριμένα της Γενικής Διεύθυνσης Τεχνικών Αθλητικών Έργων & Υποδομών του Υπουργείου Πολιτισμού &Αθλητισμού, για την κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», έλαβε η πρόταση του ΔήμουΛουτρακίου- Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων.

Ειδικότερα, η σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου για υποβολή στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» της πράξης αφορά στα δύο κύρια υποέργα:

«Κατασκευή 2 γηπέδων αντισφαίρισης (τένις) στο Ο.Τ. 11- Κ.Χ στη Δ.Δ. Ίσθμιας», προϋπολογισμού 189.107,46 € (πλέον 45.385,79 € ΦΠΑ)
«Προμήθεια και τοποθέτηση υλικών αναβάθμισης και της συνθετικής επιφάνειας του Ταρτάν στο στάδιο ”Χ. ΘΩΔΗΣ”», προϋπολογισμού 495.700,00 € (πλέον 118.968,00 € ΦΠΑ).

Η Δημοτική Αρχή Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη επενδύει στον αθλητισμό και ανταποκρίνεται σε κάθε πρόσκληση επενδυτικού προγράμματος για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών του Δήμου μας και την κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων που είναι σημαντικές για την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης απευθύνει τις ευχαριστίες του στον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτή Κορινθίας κ. Χρίστο Δήμα για την ουσιαστική και αμέριστη συνεισφορά του στην εξασφάλιση της σύμφωνης γνώμης της Γ.Γ.Α. καθώς επίσης, για την έμπρακτη προώθηση και επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *