Την παντρεύτηκε χωρίς να την έχει δει, την είδε μετά τον γάμο και ζήτησε αμέσως διαζύγιο!

0

Την παντρεύτηκε χωρίς να την έχει δει, την είδε μετά τον γάμο και ζήτησε αμέσως διαζύγιο! Γαμπρός Σαουδική Αραβία

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΟ γαμπρός από τη Σαουδική Αραβία ζήτησε διαζύγιο από τη σύζυγό του την πρώτη νύχτα του γάμου τους, όταν ο φωτογράφος ζήτησε να ποζάρουν και η νύφη αναγκάστηκε να αποκαλύψει το πρόσωπό της.

Το ζευγάρι από τη Μεδίνα δέχτηκε να παντρευτεί, παρόλο που δεν είχε γνωριστεί ποτέ. Άλλωστε, είναι πολύ συνηθισμένο έθιμο στις χώρες αυτές να μην έχουν ιδωθεί οι δύο σύζυγοι προτού ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ακόμα και αν σε εμάς φαίνεται περίεργο.

Όταν, όμως, μετά την τελετή, η γυναίκα έβγαλε το πέπλο της και πόζαρε δίπλα στο σύζυγό της για τις αναμνηστικές φωτογραφίες του γάμου, εκείνος ξαφνιάστηκε και απογοητεύτηκε. Οι πληροφορίες λένε ότι αμέσως της είπε: “Δεν σε είχα φανταστεί έτσι, λυπάμαι, αλλά θέλω διαζύγιο”.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Okaz, και όπως είναι λογικό κι αναμενόμενο η νύφη ξέσπασε σε κλάματα και όλοι οι καλεσμένοι μαζεύτηκαν γύρω της για να λύσουν το πρόβλημα που είχε προκύψει ανάμεσα στους νιόπαντρους. Όμως, οι προσπάθειές τους ήταν τελικά μάταιες.

“Ο γαμπρός δεν είχε δει ποτέ το πρόσωπο της νύφης, πριν τον γάμο”, γράφει η εφημερίδα. “Όταν ζήτησε διαζύγιο από τη σύζυγό του, εκείνη κατέρρευσε και η πρώτη νύχτα του γάμου μετατράπηκε σε νύχτα δακρύων”.

Αυτό, όμως, που προκάλεσε την μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η αντίδραση του κόσμου. Πολλοί, όταν έμαθαν το περιστατικό, το σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας πως ο γαμπρός φέρθηκε ανεύθυνα. Παρόλο που αποτελεί έθιμο στη Σαουδική Αραβία να μην γνωρίζεται το ζευγάρι νωρίτερα, ο τρόπος του γαμπρού δεν ήταν καθόλου σωστός.

Την χώρισε επειδή ήταν άσχημη
Την χώρισε επειδή ήταν άσχημη
“Της προκάλεσε μεγάλο πόνο από την ανεύθυνη στάση του και του αξίζει να υποφέρει. Θα έπρεπε να εκτιμήσει ότι η ομορφιά της βρίσκεται στον χαρακτήρα και όχι στο πρόσωπό της. Δυστυχώς πολλοί νέοι άνθρωποι σήμερα ενδιαφέρονται μόνο για την εξωτερική εμφάνιση και αγνοούν τις αξίες και τα ήθη. Μακάρι ο Θεός να της φέρει έναν καλύτερο σύζυγο που θα εκτιμήσει τι είναι”, έγραψε κάποιος.

“Αυτός δεν είναι αρκετά άνδρας για να αναλάβει τις ευθύνες του. Είναι τελείως αναίσθητος. Κανείς δεν τον ανάγκασε να την παντρευτεί. Θα έπρεπε να είχε φροντίσει να την δει πριν τον γάμο και τον αρραβώνα και να μην περιμένει την πρώτη νύχτα του γάμου. Μακάρι να είναι πάντα πάντα χαμένος και να μην παντρευτεί ποτέ. Δεν είναι άνδρας και στερείται βασικών συναισθημάτων”, είπε ένας άλλος φίλος της νύφης.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *