20/05/2024

Τα crop tops: σου αρέσουν αλλά δεν ξέρεις πως να τα συνδυάσεις. Δες ιδέες για καθημερινό look

0

Τα crop tops: σου αρέσουν αλλά δεν ξέρεις πως να τα συνδυάσεις. Δες ιδέες για καθημερινό look

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

crop-top-volumen-celebritiesΤα crop tops είναι αναμφίβολα ένα από τα hot trends της σεζόν. Οι ποικιλίες είναι πολλές αφού τα χρώματα και τα σχέδια που κυκλοφορούν στην αγορά θα σε καταπλήξουν. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο όμως είναι οι smart στάμπες στα crop tops! Για τον λόγο αυτό επέλεξε crop tops με φωτεινά χρώματα και στάμπες και σίγουρα θα μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα!

Ιδέες για το πώς να το συνδυάσεις:

1. Με κολάν! Εμείς σου προτείνουμε τα printed κολάν που είναι της μόδας πιο πολύ από ποτέ. Ωστόσο αν έχεις άσπρα ή μαύρα crop top μπορείς να κάνεις μία άκρως εντυπωσιακή black and white εμφάνιση με το ανάλογο κολάν.

2. Με skater φούστα! Για super girly εμφανίσεις μία skater φούστα είναι σούπερ επιλογή! Προτίμησε ένα crop top σε απαλά χρώματα δίνοντας όλο το βάρος έτσι σε μία εντυπωσιακή φούστα με prints!

3. Με τζιν! Μα φυσικά θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το passepartout jean; Αν έχεις ωραίο σώμα τότε ένα denim casual jeans είναι ό,τι πρέπει, αν πάλι δεν θέλεις να φαίνεται η κοιλίτσα σου τότε τα ψηλοκάβαλα τζιν είναι της μόδας!

4. Mε πλισέ φούστα! Οι maxi πλισέ φούστες είναι το πιο hot item της σεζόν. Κατάλληλες για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις μία maxi πλισέ φούστα θα ταιριάξει απόλυτα με το crop top μπλουζάκι σου αφού θα δείχνεις και sexy και girlish!

5.Τέλος, μην ξεχνάς την casual παντελόνα σου! Έχουμε αναφέρει ξανά πως οι παντελόνες όχι μόνο είναι ένα chic ρούχο αλλά πηγαίνουν τρομερά και με τα crop tops !

Πηγή: joytv

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *