20/05/2024

Τα συχνότερα λάθη στο μακιγιάζ μπορούν να καταστρέψουν και την πιο όμορφη εμφάνιση

0

Τα συχνότερα λάθη στο μακιγιάζ μπορούν να καταστρέψουν και την πιο όμορφη εμφάνιση

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Τα συχνότερα λάθη στο μακιγιάζ μπορούν να καταστρέψουν και την πιο όμορφη εμφάνιση

Οι επερχόμενες ημέρες σηματοδοτούν πάρτι και συνευρέσεις με φίλους, κάτι που σημαίνει πως πολλές από εμάς αναζητούμε όμορφες εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν.

Αν πραγματικά θέλετε να δείχνετε εκπληκτικές, χωρίς απογοητεύσεις, φτιάξαμε μια λίστα με τα πιο συχνά λάθη στο μακιγιάζ προκειμένου να τα αποφύγετε.

1. Το αφυδατωμένο δέρμα του Χειμώνα

Μια αφυδατωμένη επιδερμίδα δημιουργεί προβλήματα στο οποιοδήποτε μακιγιάζ. Δεδομένου λοιπόν αυτού του παράγοντα, φροντίστε πάντα για μια πλούσια, ενυδατωμένη επιδερμίδα. Εφαρμόζετε πάντα μια κρέμα βάσης για λείο δέρμα και μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ.

2. Το πολύ Glitter

Ασφαλώς απαιτείται λάμψη αυτές τις μέρες και η παρουσία glam είναι θεμιτή, οι υπερβολές παρόλα αυτά δεν ωφελούν. Επιχειρήστε τις γυαλάδες και τα glitter αποσπασματικά.

3. Όταν η σκιά δεν μένει σταθερή στο μάτι

Ένα πρόβλημα που εύκολα μπορεί να προκύψει. Το οποίο μάλιστα όταν συμβαίνει, είναι αρκετά αντιαισθητικό. Καθώς μπαίνει στις πτυχώσεις και τονίζει ρυτίδες ή μπορεί να δείξει το μακιγιάζ πρόχειρο. Για να το αποφύγετε αυτό χρησιμοποιείτε πάντα concealer και ειδική βάση μακιγιάζ.

4. Μην κάνετε έντονες σκληρές γραμμές

Οι σκληρές γραμμές σε ένα μακιγιάζ δεν είναι ποτέ το ζητούμενο. Το μολύβι χειλιών για παράδειγμα, ποτέ δεν πρέπει να είναι εμφανές – δείχνει passe. Ένα κόκκινο κραγιόν απαιτεί ιδιαίτερη ακρίβεια στην εφαρμογή του αν θέλετε να δείξει κομψό. Επιλέξτε ίδια απόχρωσης lip liner και εφαρμόστε το στα χείλη σας για μεγαλύτερη σταθερότητα.

5. Να μην χρησιμοποιείτε καθόλου περίγραμμα

Είναι επίσης πρόβλημα. Η αιμορραγία ενός κραγιόν μπορεί α αποδειχθεί ένα από τα πλέον αντιαισθητικά προβλήματα στο μακιγιάζ. Οι τολμηρές αποχρώσεις στα κραγιόν δεν στέκονται χωρίς περίγραμμα – αυτό είναι κανόνας.

Λάβετε υπόψη όλα τα παραπάνω tips και αποφύγετε τα πιο συχνά λάθη στο μακιγιάζ.Φροντίστε το μολύβι με το κραγιόν να έχουν ίδια ή παραπλήσια απόχρωση.

Πηγή: marymary.gr

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *