Τα παιδιά που μεγαλώνουν σε περιβάλλον με κατοικίδια ζώα γίνονται πιο υπεύθυνα!

0
Γνωρίζετε ότι ειδικοί αποφαίνονται πως παιδιά που μεγαλώνουν σε περιβάλλον με κατοικίδια ζώα, γίνονται πιο υπεύθυνα;  Ότι μέσα τους αναδεικνύονται ένστικτα για το περιβάλλον και τη φύση;  Ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων έχουν λιγότερα καρδιακά προβλήματα και παθαίνουν λιγότερα εγκεφαλικά επεισόδια; Ότι οι ίδιοι λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από μια βόλτα με το σκύλο τους;
Ένα, λοιπόν, από τα καλύτερα δώρα για τα παιδιά ή και για εμάς τους ίδιους, είναι η απόκτηση ενός κατοικίδιου ζώου.

Το «Animal House», που βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρο (Ελ. Βενιζέλου 81, στο ύψος των φαναριών της οδού Αιγαίου, τηλ. 27440 28583), είναι το κατάλληλο κατάστημα.
newego_large_t_248861_106470246
Ο ιδιοκτήτης του, Νίκος Δεφεράνος, μας δήλωσε: «Η πολυετής εμπειρία και υπευθυνότητά μας απέναντι στους πελάτες μας, αλλά και στα ζώα τα οποία εμπορεύεται το κατάστημά μας, υπαγορεύουν την κάλυψη απαραίτητων συνθηκών πιστοποίησης και υγιεινής. Γιατί εμείς συνεργαζόμαστε μόνο με φάρμες που είναι πιστοποιημένες από τον Παγκόσμιο Κυνολογικό Όμιλο.  Έτσι, τα ζώα που διαθέτουμε και εισάγονται απευθείας από το εξωτερικό, φέρουν διαβατήριο, βιβλιάριο υγείας, microchip, πιστοποιήσεις που αποδεικνύουν ότι είναι υγιέστατα και, επιπλέον, είναι εμβολιασμένα και αποπαρασιτωμένα.  Γι’ αυτό, άλλωστε, δίνουμε εγγυήσεις για τα μετέπειτα στάδια της ζωής του.  Θα ήθελα, επίσης, να αναφέρω ότι, ανάλογα με τις φυλές, δίνουμε δωρεάν προγράμματα εκπαιδευτικών σεμιναρίων.»

Το «Animal House» προχώρησε σε καινούρια συνεργασία, με νέες ξηρές τροφές σκύλου και γάτας, εμπλουτίζοντας τη γκάμα του. Επίσης, μπορείτε να βρείτε νέα αξεσουάρ, δικής του εισαγωγής.- Παράδοση στο χώρο σας, όλων των προϊόντων.
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *