19/04/2024

Τα ερωτικά μηνύματα της 53χρονης δασκάλας που είχε σχέση με τον 15χρονο μαθητή της

2

«Ποιος άλλος μπορεί να μου βγάλει την πόρνη που κρύβω μέσα μου;»

Δασκάλα δεν αρκέστηκε στο σεξ με μαθητή της και του έστελνε και ερωτικά ραβασάκια .

Οι περιπτώσεις εκπαιδευτικών που αποκτούν σεξουαλικές σχέσεις με μαθητές τους

 στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού πληθαίνουν σημαντικά. Αυτή τη φορά ωστόσο μία ιστορία που έχει σοκάρει την σχολική κοινότητα ενός γυμνασίου, έρχεται από το Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail μία 53χρονη καθηγήτρια είχε σεξουαλικές σχέσεις με ένα 15χρονο μαθητή της. Όπως έγινε γνωστό από την ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο, η Ντέμπορα Λόου δεν αρκέστηκε μόνο στην σεξουαλική επαφή με τον πιτσιρικά αλλά συνέχισε να του στέλνει μηνύματα στα social media.

O μαθητής την μπλόκαρε από την σελίδα του στο Facebook, κίνηση που όπως φαίνεται δεν πτόησε καθόλου την γυναίκα μιας και άρχισε να του γράφει ραβασάκια και να του ταχυδρομεί ερωτικά γράμματα.

Σε ένα από αυτά που του έστειλε έγραφε: «Ποιος άλλος μπορεί να μου βγάλει την πόρνη που κρύβω μέσα μου;».

Στην δίκη της 53χρονης βγήκαν και άλλες λεπτομέρειες στη φόρα. Στα πειστήρια κατατέθηκε μια κάρτα στην οποία υπήρχε μία φωτογραφία μιας γυναίκας που φαινόταν το εσώρουχό της και έγραφε: «Είμαι εγώ από τότε που έμαθα ότι με μπλόκαρες. Είμαι χάλια. Με έχεις μπλοκάρει από παντού και δεν ξέρω πού έφταιξα. Ποιος άλλος μπορεί να μου βγάλει την πόρνη μου κρύβω μέσα μου; Δεν θα ήθελα ποτέ να σε αναστατώσω, να σου κάνω κακό ή να σε κάνω δυστυχισμένο. Πες μου σε παρακαλώ τι σου έκανα. Φταίει ο γέρικος χοντρός πισινός μου; Είναι τα γενέθλιά μου και είμαι τόσο δυστυχισμένη…».

Τις κάρτες βρήκε η μητέρα του νεαρού η οποία κάλεσε την αστυνομία. Η Λόου, μητέρα δύο παιδιών αντιμετωπίζει κατηγορίες αποπλάνησης ανηλίκου ενώ ισχυρίζεται ότι όταν ξεκίνησε η σχέση της με το νεαρό εκείνος ήταν 17 ετών.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Τα ερωτικά μηνύματα της 53χρονης δασκάλας που είχε σχέση με τον 15χρονο μαθητή της

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *