20/04/2024

Τα αξεσουάρ για ζεστασιά και γοητεία το χειμώνα 2014 – 2015 όπως τα παρουσίασαν γνωστοί οίκοι

0

Τα αξεσουάρ για ζεστασιά και γοητεία το χειμώνα 2014 – 2015 όπως τα παρουσίασαν γνωστοί οίκοι

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ο χώρος της μόδας είναι τεράστιος, γοητευτικός, πλούσιος σε σχέδια, τάσεις, χρώματα. Μπορεί να μην είμαστε πάντα πλήρως ενημερωμένες, ωστόσο, όλο και κάπου θα τύχει να κοιτάξουμε, διαβάσουμε, δούμε, τι προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι. Οι βιτρίνες των καταστημάτων υιοθετούν τις καινούριες τάσεις και κάπως έτσι υποψιαζόμαστε τι θα επικρατήσει κάθε χρονιά.

Φέτος στις πασαρέλες μόδας για τον χειμώνα που θα μας έρθει, είδαμε πως τα αξεσουάρ είχαν την τιμητική τους. Κοσμήματα, φουλάρια, κασκόλ και γάντια αναδείχθηκαν και έκαναν θα λέγαμε “το μπαμ”. Ενώ κάθε χρόνο δίνουμε έμφαση σε σχέδια, χρώματα και υφάσματα που επρόκειτο να μας ντύσουν, φέτος λέμε να κάνουμε εντύπωση με τα αξεσουάρ μας.

Βέβαια, οι γυναίκες που έχουν φετίχ με αυτές τις τόσο μικρές αλλά ταυτόχρονα και εντυπωσιακές λεπτομέρειες της μόδας, δεν είναι και λίγες. Άλλωστε αν ένα έξυπνο αξεσουάρ μπορεί να αναδείξει την εμφάνιση μας, γιατί να πούμε όχι;

Τα Trends του φετινού χειμώνα

Γούνινα κασκόλ

Οι γούνινες λεπτομέρειες φέτος είναι στη μόδα
Οι γούνινες λεπτομέρειες φέτος είναι στη μόδα

Είδαμε πως η γούνα φέτος, είναι μία τάση που μπαίνει δυναμικά στον χώρο της μόδας. Ο οίκος Roberto Cavalli έντυσε με γούνινες λεπτομέρειες μερικά από τα ρούχα της Collection Φθινόπωρο-Χειμώνα ’15. Τώρα, βλέπουμε και άλλους οίκους να στρέφονται στη γούνα. Fendi, και Michael Kors ήταν από τους οίκους που έδειξαν την προτίμησή τους.

Πλεκτά κασκόλ

Πλεκτά κασκόλ, όπως τον παλιό καλό καιρό
Πλεκτά κασκόλ, όπως τον παλιό καλό καιρό

Το πλεκτό ίσως να είναι από τα πιο τρυφερά υφάσματα τον χειμώνα ντυμένα με μπόλικο συναίσθημα. Όλο και κάποιο χειροποίητο πλεκτό κασκόλ θα έχουμε από τα χεράκια της μαμάς-γιαγιάς ή μακρινής θείας. Μερικοί από τους οίκους που το προτίμησαν είναι Marc Jacobs, Etro, Sonia Rykiel.

Ανάλαφρα φουλάρια

Ανάλαφρα και αέρινα φουλάρια
Ανάλαφρα και αέρινα φουλάρια

Τα φουλάρια φέτος έρχονται να συμπληρώσουν το style μας, και να μας χαρίσουν μία πιο αέρινη και ανάλαφρη πινελιά. Δεμένα χαλαρά στο λαιμό μας, σίγουρα προσθέτουν ένα μυστήριο. Μερικοί από τους οίκους που στράφηκαν στα φουλάρια είναι Christian Dior, Alexander Wang, Gucci, Prada, Givenchy και άλλοι.

Μακριά γάντια

Μακριά και επιβλητικά
Μακριά και επιβλητικά

Εντυπωσιακά, επιβλητικά, μακριά μονόχρωμα γάντια, ντυμένα με μικρές λεπτομέρειες. Σίγουρα έρχονται για να κλέψουν τις εντυπώσεις. Θα τα λέγαμε εκκεντρικά και αρκετά Chic. Οι οίκοι που μας τα παρουσίασαν είναι Dsquared2, John Galliano, Fendi, Christian Dior, Vera Wang, Altuzarra και άλλοι.

Διακοσμημένα γάντια

Γάντια σαν κόσμημα
Γάντια σαν κόσμημα

Μοιάζουν περισσότερο με κόσμημα παρά με γάντια που προσφέρουν ζεστασιά. Το βλέμμα σίγουρα σκοντάφτει σε αυτά τα γεμάτα γάντια, δημιουργώντας μας το δίλημμα αν τελικά μας αρέσουν ή όχι. Σίγουρα, αν επιλέξουμε κάτι τέτοιο, το υπόλοιπο outfit ίσως να πρέπει να είναι πιο ανάλαφρο. Dolce and Gabbana, Dries Van Noten, και Lanvin, είναι μερικοί από τους οίκους που τα αναδεικνύουν.

Κοντά γάντια

Μικρά με λεπτομέρειες
Μικρά με λεπτομέρειες

Μικρά, κοντά γάντια είναι η τάση που δεν φεύγει ποτέ. Συνήθως προτιμάμε ένα casual ζευγάρι κοντά γάντια, για όλες τις ώρες. Μικρές λεπτομέρειες, όπως τρουκς, χάνδρες και φερμουάρ κάνουν τη διαφορά. Chanel, Emporio Armani, Dolce and Gabbana και άλλοι οίκοι, μας τα προτείνουν.

Bold σχέδια

Περίτεχνα και ιδιαίτερα
Περίτεχνα και ιδιαίτερα

Γάντια δερμάτινα, με σχέδια και περίτεχνα μοτίβα, είναι κάτι ακόμη που παρουσιάστηκε στις εβδομάδες μόδας. Ακόμη μία τάση, που μπορεί να προσθέσει το “κάτι επιπλέον” σε μία απλή εμφάνιση μας. Ωστόσο, ήταν μερικά από τα σχέδια που επίσης μας δημιούργησαν το δίλημμα, για το αν φέτος θα τα επιλέξουμε ή όχι. Balenciaga, Lanvin και Rochas, μας τα προτείνουν.

Ζεστός χειμώνας: Η δική μας πρόταση είναι οι περισσότερες αγκαλιές και πολλές ταινίες τα βράδια. Βέβαια, δεν ξεχνάμε σε κάθε έξοδο, να είμαστε classy and fabulous. Δύο πράγματα που μας έμαθε η Coco Chanel.

Πηγή: pathfinder.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *