19/04/2024

Τέλειο φυσικό μακιγιάζ με απλά βήματα

0

Τέλειο φυσικό μακιγιάζ με απλά βήματα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Τέλειο φυσικό μακιγιάζ με απλά βήματα

​Είναι ωραίο να είσαι όμορφη, αλλά ακόμα πιο ωραίο είναι να μπορείς να αναδείξεις την ομορφιά σου. Για αυτό δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος, από ένα περιποιημένο φυσικό μακιγιάζ, που να αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά σου!

Το καλύτερο μακιγιάζ για τη δουλειά ή τη πρωινή σου βόλτα, που μπορείς να κάνεις πανεύκολα ακόμα και αν έχεις αργήσει και πρέπει άμεσα να ετοιμαστείς, μπορείς να το πετύχεις ακολουθώντας τα 5 βήματα που βλέπεις παρακάτω και μάλιστα σε χρόνο dt!

1.Βάλε concealer κάτω από τα μάτια για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους. Μπορείς επίσης να βάλεις λίγο ταμποναριστά στο πάνω βλέφαρο αντί για μια ανοιχτόχρωμη σκιά κι έτσι να φωτίσεις το βλέμμα σου!

2.Άπλωσε στο πρόσωπό σου μια πούδρα για να έχεις μια ομοιόμορφη σταθερή υφή. Tip: Προτίμησε να χρησιμοποιείς πούδρα αντί για υγρό foundation, αφού το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό και πιο ανάλαφρο! Αν μάλιστα, αυτή περιλαμβάνει και αντηλιακή προστασία, τόσο το καλύτερο για την επιδερμίδα σου! 

3.Ένα ρουζ σε φυσικό χρώμα ή μια terracotta είναι ό,τι πρέπει για να τονίσεις γρήγορα το πρόσωπό σου και να του δώσεις μια πιο υγιή όψη. Δημιούργησε γωνίες, αλλά μην το παρακάνεις στη ποσότητα!

4.Τόνισε τις βλεφαρίδες σου με μια μάσκαρα. Πέρασε μόνο μια φορά τις πάνω βλεφαρίδες, χωρίς  να υπερβάλεις μιας και πρόκειται για  πρωινό μακιγιάζ.

5.Όσο για τα χείλη σου, χρησιμοποίησε ένα μολύβι χειλιών σε φυσικές αποχρώσεις για να σχηματίσεις τα χείλη σου και να τους δώσεις το σχήμα που θες. Στη συνέχεια πέρασε από πάνω ένα lip balm για ενυδάτωση αλλά και για ένα glossy φυσικό αποτέλεσμα!

Έτσι απλά είσαι έτοιμη για τη πρωινή σου εξόρμηση!

Πηγή: Star.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *