13/05/2024

Σύστημα ψυχαγωγίας σε πτήσεις της Singapore Airlines από το Σεπτέμβριο

0

Σύστημα ψυχαγωγίας σε πτήσεις της Singapore Airlines από το Σεπτέμβριο

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σύστημα ψυχαγωγίας σε πτήσεις της Singapore Airlines από το ΣεπτέμβριοΑπό το Σεπτέμβριο, οι επιβάτες επιλεγμένων πτήσεων μεταξύ Σιγκαπούρης και Λονδίνου θα είναι οι πρώτοι που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις καμπίνες νέας γενιάς της Singapore Airlines στην πρώτη, τη διακεκριμένη αλλά και στην οικονομική Θέση. Τα νέα καθίσματα και το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει KrisWorld προοδευτικά θα είναι διαθέσιμα και σε άλλους προορισμούς καθώς θα προστίθενται νέα αεροσκάφη.

Συγκεκριμένα, τα νέα αεροσκάφη Boeing 777-300ER από τον Σεπτέμβριο θα φέρουν το νέο σύστημα KrisWorld, βασισμένο σε πλατφόρμα της Panasonic Avionics. Το ίδιο σύστημα θα εγκατασταθεί στα νέα Airbus A350, τα οποία έχουν προγραμματιστεί για παράδοση στα επόμενα έτη, σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας που έχει υπογραφεί με την Panasonic Avionics το 2012. Τα συστήματα KrisWorld που ήδη λειτουργούν σε άλλα αεροσκάφη θα μπορούν επίσης να εκσυγχρονιστούν με το νέο σύστημα.

Το 2012 η Singapore Airlines είχε ξεκινήσει να παρέχει υπηρεσίες ευρυζωνικής πρόσβασης στο Ίντερνετ και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας μέσα σε αεροσκάφη της. Η Singapore Airlines θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα λανσάρει το σύστημα νέας γενιάς eX3 της Panasonic Avionics. Θα είναι επίσης η πρώτη αεροπορική εταιρεία που θα προσφέρει τη Σουίτα Παγκόσμιας Επικοινωνίας (Global Communications Suite) της Panasonic στα αεροσκάφη A350, με  δυνατότητα παροχής υπηρεσιών ευρυζωνικού Internet στις συσκευές των επιβατών και στα καθίσματα, καθώς και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας. Η υπηρεσία In-Flight Connectivity έχει εγκατασταθεί σε 21 αεροσκάφη της Singapore Airlines. Μέχρι το τέλος του 2014 αναμένεται η εγκατάσταση της και στα υπόλοιπα αεροσκάφη Airbus A380-800 και B777-300ER της εταιρίας.

Το νέο σύστημα KrisWorld περιλαμβάνει μεγαλύτερες οθόνες LCD και συσκευές χειρισμού με οθόνη αφής σε όλες τις θέσεις. Στην πρώτη Θέση, οι οθόνες LCD μεγαλώνουν στις 24 ίντσες από 23”, στη θέση Business σε 18” από 15,4” και στην οικονομική θέση σε 11” από 10,6 ίντσες. Οι πελάτες της οικονομικής Θέσης θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερες από 1.000 προτάσεις ψυχαγωγίας χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής.

Οι επιβάτες μπορούν να παρακολουθήσουν ταινία, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούν τη συσκευή χειρισμού για να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα ή για την πορεία του αεροσκάφους. Εναλλακτικά, οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το χειριστήριο για την πλοήγηση στο KrisWorld. Με το «Quick Search», με ένα ελαφρύ tap της ταμπλέτας-χειριστηρίου εμφανίζεται μία λίστα με επιλογές ψυχαγωγίας. Το Κέντρο Ειδοποιήσεων στο ταμπλό του KrisWorld περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τη πτήση, μειώνοντας των αριθμό των ανακοινώσεων και διασφαλίζοντας ότι οι επιβάτες θα παρακολουθούν ανενόχλητοι ταινίες.

Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας KrisWorld παρέχει επίσης πιο εξατομικευμένη, προσωποποιημένη εμπειρία καθώς προσφέρει προτάσεις περιεχομένου βασισμένες στις προτιμήσεις των επιβατών. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να βαθμολογήσουν ταινίες και να δουν πως τις έχουν βαθμολογήσει οι συνεπιβάτες τους.

Πηγή: in.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *