19/04/2024

Σύνθεση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου-Περαχώρας

1

Πολλές αναφορές γίνονται το τελευταίο διάστημα για θέματα που αφορούν στο Λιμενικό Ταμείο και σε πράξεις δήθεν μη νόμιμες από το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας.

Με την εγκύκλιο 1 (4-1-2016/αρ.πρωτ. 42090) του Υπουργείου Εσωτερικών, με θέμα την Αναμόρφωση Διοικητικών Συμβουλίων Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και μετά την υπ’ αριθμ. 3656/2014 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η αρμόδια Υπηρεσία ενημερώνει τους ΟΤΑ να προβούν σε αναμόρφωση της σύνθεσης των διοικητικών συμβουλίων των δημοτικών λιμενικών ταμείων τους, στις περιπτώσεις όπου το ορισθέν διοικητικό συμβούλιο δημοτικού λιμενικού ταμείου που εκτείνεται στα όρια ενός μόνο ΟΤΑ, αριθμεί περισσότερα από 7 μέλη.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου – Περαχώρας εφάρμοσε, ως όφειλε, αυτήν ακριβώς την Απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας και προχώρησε στην αναμόρφωση του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού μας Ταμείου, παρά τις ενέργειες που γίνονται από ελάχιστους ώστε να εμποδίσουν το έργο του, έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα την αύξηση της τουριστικής επισκεψιμότητας στην Παραλία Λουτρακίου και προχωρά με σταθερά βήματα στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Σύνθεση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου-Περαχώρας

  1. Τόσα πράγματα συμβαίνουν στο λιμενικό ταμείο και το μόνο που έχετε να πείτε είναι για τη σύσταση. Πάει χάθηκε κάθε σοβαρότητα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *