Συνεχίζονται οι αθλητικές διοργανώσεις στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

0

Σε συνέχεια των επιτυχημένων διοργανώσεων που έχουν καταστήσει την πόλη σημαντικό αθλοτουριστικό προορισμό, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς προστέθηκαν σπουδαία αθλητικά γεγονότα που διεξήχθησαν στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Το αγωνιστικό τριήμερο ξεκίνησε με περισσότερους από 400 αθλητές παίδων και μίνι παίδων να συμμετέχουν στο 3o Water polo Splash mini tournament το οποίο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου. Οι αγώνες ξεκίνησαν την Παρασκευή 28 Απριλίου με τους αθλητές να απολαμβάνουν μοναδικές αγωνιστικές εμπειρίες οι οποίες ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της 1ης Μαΐου, με απονομές των επάθλων στις νικήτριες ομάδες και τους αθλητές.
Το Σάββατο 29 Απριλίου στα πλαίσια του Πανελλήνιου Κυπέλλου Καράτε All Styles Cup 2017 φιλοξενήσαμε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων, 450 αθλητές οι οποίοι αγωνίστηκαν και κέρδισαν μετάλλια, κύπελλα και διπλώματα συμμετοχής.
Την Κυριακή 30 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μια ακόμη διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού που διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο Μοτοσικλετιστών Λουτρακίου – Περαχώρας, το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Πρωτάθλημα Ν. Ελλάδος Scramble Μοτισικλετών 2017 στην περιοχή Νέα Πολιτεία Λουτρακίου με 80 συμμετοχές.
Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων συνεχίζει να επενδύει σε αθλητικές διοργανώσεις, αναπτύσσοντας δράσεις και πρωτοβουλίες που δημιουργούν εισροές επισκεπτών και ενισχύουν την τοπική αγορά. Το επόμενο Σαββατοκύριακο (6 & 7 Μαΐου 2017), η πόλη του Λουτρακίου ετοιμάζεται για να υποδεχτεί μια ακόμη ξεχωριστή διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το διεθνές Hellenic Regularity Rally, που αποτελεί τον 3ο γύρο του Επάθλου των Ιστορικών Regularity Ράλλυ της FIA, καθώς και τον 3ο γύρο του αντίστοιχου Ελληνικού Πρωταθλήματος της ΟΜΑΕ.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *