27/04/2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Μενέλαος Καραμαγγιώλης, σκηνοθέτης και παραγωγός της ταινίας J.A.C.E. 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου «ΓΕΦΥΡΕΣ»

1

Μενέλαος Καραμαγγιώλης JACE συνέντευξη στην Ελίνα Φανίδου,σκηνοθέτης,παραγωγός,3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου.mpg

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου «ΓΕΦΥΡΕΣ»  συναντήσαμε τον κ Μενέλαο Καραμαγγιώλη,  σκηνοθέτη και παραγωγό της ταινίας J.A.C.E που προβλήθηκε χθες στην Έναρξη του Φεστιβάλ. Ο κ Καραμαγγιώλης σε μια αντισυμβατική σκηνοθετικά συνέντευξη μας οδήγησε στον κόσμο του J.A.C.E., ενός σύγχρονου Όλιβερ Τουίστ και ανέλυσε την ονομασία και τη σημασία του τίτλου της ταινίας – ( just another confused elephant ) Άλλος Ένας Μπερδεμένος Ελέφαντας. Μιλήσαμε και για τις συνθήκες του σύγχρονου ελληνικού Κινηματογράφου, αλλά και για τον τρόπο που βλέπει τη ζωή και την κοινωνία στην οποία ζούμε.

Για να δείτε τη Συνέντευξη πατήστε

[youtube=http://youtu.be/eDzRgCfHVW0]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Μενέλαος Καραμαγγιώλης, σκηνοθέτης και παραγωγός της ταινίας J.A.C.E. 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου «ΓΕΦΥΡΕΣ»

  1. Πολύ όμορφη η συνέντευξη, συγχαρητήρια. Η σκηνοθεσία πραγματικά ταιριάζει με το ύφος της ταινίας. Την ταινία J.A.C.E. προτείνω ανεπιφύλακτα να την δείτε, σπάει τα στερεότυπα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *